aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-10-20 23:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesvarīgajās ziņās jaunumi ir tādi, ka vakar pirmo reizi apmēram divu gadu laikā nopirku bikses. ne šortus, ne bikses darbam (kad strādāju ar suņiem, bikses metu ārā ik pēc mēneša, jo to darba smaku ārā dabūt nebija vairs iespējams), bet bikses, kuras vilkt ikdienā, lai ietu uz kino, uz darbiem, un tramvaju.

tikpat nesvarīgās ziņās varu teikt arī to, ka nesen sakārtoju drēbes skapī pēc apģērba veida, un vairāk kā pusi skapja vietas aizņem kleitas. izlaiduma kleitas, piknika kleitas, draugu kāzu kleitas, skolas kleitas, darba kleitas, mammas neticami ekstravagantā custom made zilo gliteru kleita, kas katru valkātāju padara par palaistuvi (izņemot mincīti Arnyy, kurš izskatījās pārsteidzoši normāls). tad vēl ir svinīgo vakariņu kleitas, ballīšu kleitas un tās kleitas, kas palīdz dienās, kad gribas kaut kur ierakties un pazust (kleitai ir bez maz vai kapuce). nu jā. tas tā.

nu jā, un vēl man ir sācies strīpu laiks. vienīgie krekli un džemperi, ko pēdējā laikā velku, ir strīpaini un melnbalti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?