aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-04-02 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kāda jocīga pasaule, kurā veselīgi ēst un gatavot ir daudz, daudz dārgāk nekā pārtikt no pretīgas lidl maltās gaļas. tas tā, pēc šodienas vizītes uz ekoplazu, kur meklēju piena produktu aizvietotājus un neko neatradu, tikai nopirku rīsu pienu par 2 eiro, mani pirmie solīši vegānisma virzienā. bet grūti, ja zini, ka nevari atrast to, ko gribi, manā gadījumā - kaut ko pie kafijas liekamu, kas nav piens un garšo labi, un sojas piens man tomēr nepatīk.

pārējā laikā rakstu vēstules b.d. vadītājai, stāstot to, cik grūti dzīvē iet un tā. un vispār ir tāds ļoti nepatīkams nogurums, kas pāriet tikai pēc trīs glāzēm vīna, un es nekādi nevaru atcerēties, vai citus gadus un citus pavasarus bija tāpat - ar milzīgu piespiešanos un pēdējā brīdī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]enfant_prodigue
2013-04-03 19:20 (saite)
Kāpēc pievērsies vegānismam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2013-04-05 02:13 (saite)
nu, nevaru teikt, ka esmu pavisam pievērsusies - tas ir tāds lēns un pamatīgs process, kura laikā iztukšoju savu ledusskapi no piena produktiem un atrodu, ko likt vietā, bet vispār tāpēc, ka tā neliekas tik liels solis. gaļu pārstāju ēst augustā, vegānisms liekas nākamais loģiskais solis, it sevišķi tāpēc, ka piena produktus tik daudz nemaz nelietoju, tik vien kā piens pie kafijas un šokolādē un siers ar makaroniem. jau esmu pieradinājusies no rīta ēst nevis nutellu, bet zemesriekstu sviestu, arī tumšā šokolāde sāk garšot labāk, tagad tikai tas siers palicis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?