aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-02-26 01:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:lykke li - I follow rivers

lasīt šekspīru paliek vieglāk, darīt lietas paliek grūtāk, laiks saspiežas un darbi iekavējas nu jau kādas četras nedēļas, ko gan es mēģinu apmānīt, es nemāku plānot laiku, tāpēc vienkārši mēģināšu tikt galā pēc iespējas labāk ar visu, visu. pat ja viss ir par daudz, man tas patīk. galvenais, lai ir brīži, kad sajūti, ka viss ir šeit un tagad, es nesen kaut kur lasīju, ka cilvēki pavada 98% nomoda laika, domājot vai nu par pagātni, vai nu par nākotni, iespējams, tas bija rakstīts glamour'ā, iespējams, tā ir patiesība, bet tie daži brīži, kad dzīve tiešām ir, piemēram, guļot uz galda skolā ar puiku un klausoties sound of silence, nu, tas atsver pārējos brīžus, kad vienkārši dzenos pakaļ kaut kādai laimīgai nākotnei, kura tik un tā necik spoža neizskatās. bet es jau sen par sevi sapratu, ka vienīgais, kā varu justies labi, ir triecoties sienās un mēģinot tikt vaļā no apātijas, frustrācijas, depresijas, visām citām modernām kaitēm, tāda mūžīgā dzīšanās pēc maldugunīm, ugunīm un citām spožām lietām ir vienalga patīkamāka par vienkāršu eksistenci un visa izaicinošā aizmiršanu.

ir vēls, es esmu nogurusi, jo šodien izlasīju daudz rakstus un pirmo pusotru cēlienu kārtējai Šekspīra lugai, es biju skolā un biju valodas nodarbībās, un šāda laikam būs mana ikdiena turpmākos četrus mēnešus, un tas ir labi, vienkārši reizēm vēlu naktīs paliek grūti. tāpēc rekur personīguma deva, man pat nav laika aiziet nopirkt jaunus zābakus, tāpēc mūžīgi staigāju slapjām kājām, jo vecie ir cauri, bet tie ir nieki. galvenais tomēr ir cilvēkmīlestība, galvenais ir nekļūt riebīgai pret apkārtējiem tikai tāpēc, ka esmu nogurusi, un es cenšos, es ļoti, ļoti cenšos, bet nekad neliekas gana labi. gluži tā, kā toreiz ar pasniedzēju runājām, ka problēma, ar ko daudzi mūsdienu kino varoņi saskaras, ir tā visa apzināšanās, tā hyper awareness, un kur tu no tādas tiksi vaļā, kur nu tu liksies, ja pašam liekas, ka viss, ko dari pret citiem, ir sūds un nav gana labs, ka tu pats neesi gana labs. pick up your crazy heart and give it one more try, galvenais ir turpināt mīlēt, cik nu vien pats vari. cilvēkmīlestība, mazie, cilvēkmīlestība, viss cits ir sūds.

jāiet gulēt, rīt būs jauna diena, jauni darbi, mazliet vairāk gaismas un, ja paveiksies, mazliet vairāk naudas, es laikam izmetu savu nesamaksāto koju rēķinu miskastē, kaut kāds mājiens, vai.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?