aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-01-23 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
It kā mierīgas, bet bezgalpilnas dienas. Lasu, rakstu epastus, atbildu uz epastiem, uzdodu jautājumus un meklēju atbildes, un pavadu garas stundas aiz aizslēgtām durvīm pie datora, reizi pa reizei aizejot uz saviem dutch kursiem vai uz veikalu pēc āboliem. kopš aizvakardienas smukkaimiņš ir mans jaunais mentors, ne tikai tāpēc, ka viņš ir skaists, bet arī tāpēc, ka viņš ir ārkārtīgi disciplinēts un zina, kā savienot visu. un pagaidām ir tā, ka es mēģinu izdarīt visu, tāpēc man vispār vajadzētu labāku dienasrežīmu, dienasritmu un iedvesmojošas tumblr bildītes katrā stūrī. bet mēs esam jauni, mēs varam visu, vai ne. 
kaut kā jocīgi apzināties, ka vispār ir tā, ka nauda arī ir vienīgais šķērslis kaut kādām lielām idejām un plāniem. un nauda smieklīgā kārtā arī ir šķērslis, ko varētu visvieglāk pārvarēt. nu, ne jau tā, pavisam viegli, bet vismaz zināms, kā ar to varētu tikt galā. bet ar to prāta un emociju lēnumu gan grūtāk. 

vienvārdsakot, visu vajag darīt mazliet vairāk.
no otras puses, es pirmdien dabūju savu kinokluba džemperi. es jau sen gribēju skolā rādīt kādas latviešu filmas, tāpēc rudenī ar saviem puikām nodibināju kinoklubu, kur studentiņi rāda filmas no savām mājām/bekgraundiem, un tagad man ir džemperis ar manu vārdu, gadu un mūsu logo. fizisks pierādījums tam, ka es varu realizēt savas idejas un ka vispār tas reizēm arī labi aiziet. iedvesmo labāk par tumblr bildītēm, godīgi sakot. 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?