aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2012-04-17 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es pēdējā laikā arvien biežāk esmu ilgtermiņā dusmīga. viss kaitina, riebjas, krīt uz nerviem, un trakākais jau ir tas, ka es to pati neizdomāju (skat. lj-cut).
un tas savukārt rezultējas nemitīgā saspringumā. viena no retajām lietām, par ko esmu pilnīgi līdz kaulam pārliecināta, ir ķermeņa un prāta vienotība, un laikam beidzot maindfaki ir arī sasnieguši ķermeni. es jau ilgāku laiku nevaru kārtīgi ieelpot, jo krūšukurvī ir tāds milzīgs smagums, es katru dienu intensīvi jūtu savu sirdi, kas iemigšanu padara ļoti, ļoti sarežģītu, un tas smagums, bļeģ. mēģināju mainīt gulēšanas pozas, lai nenospiestu plecus/muguru/lāpstiņas, esmu izmēģinājusi visus iespējamos muguras/krūšukurva vingrinājumus, bet nekā. tā, it kā ribas ir vienkārši ierāvušās iekšā, tāpēc elpot ir daudz grūtāk. un vairs taču nav janvāris, kad ļoti pieņēmos svarā, pīpēju paciņu dienā un dzēru rumu katru vakaru nervu nomierināšanai. 
prāts un ķermenis, nudien. it's glaringly obvious. 

  
koju kompānija ir prātam neaptverami idioti, kuriem nav ne jausmas par to, ko dara citi viņu kantora darbinieki, tāpēc pēkšņi saņēmu rēķinu ar draudiem par ekstra soda naudu un tamlīdzīgi, jo neesmu samaksājusi aprīļa īri, kas, protams, ir absurdi, es vispār esmu paraugīrnieks, nu goda vārds, bet viņi grib, lai es maksāju arī par otru istabu, kurā jau mēnesi nedzīvoju. es viņiem esmu jau zvanījusi, rakstījusi e-pastus un ļoti aktīvi stāstījusi, ka šis nu gan ir stulbi un man nav jāmaksā ekstra īre, bet tās taču būs vairākas nedēļas, līdz viņi atjēgsies, ka jā, tā tiešām ir viņu pašu kļūda. un tad vēl ir skola, kuri jau kuro gadu pēc kārtas, neskatoties uz studentu intensīviem protestiem, publicē sarakstu ar ekselentajiem un superekselentajiem studentiem pēc viņu vidējās atzīmes, nevienam no šī saraksta nav nekāda ieguvuma, jo kāda man daļa gar mana kaimiņa un manu draugu vidējām atzīmēm, tas tikai rada tādu konkurences garu. un lai cik ļoti es katru dienu sev mēģinu atgādināt, ka tas neko nenozīmē, ka kāda nozīme cipariem etc, pēc kāda laika pašas argumenti liekas stulbi un nepietiekami. ai. pēdējā.akadēmiskā.iestāde.ever. un vispār, ja es iedomājos palikt NL kaut dienu pēc studiju beigām, lūdzu iesitiet man. lai arī es esmu satikusi dažus no superīgākajiem cilvēkiem ever, pēdējie divi gadi ir pilnīgi izsūkuši jebkādus spēciņus un spēju cīnīties ar stulbiem un nevajadzīgiem sarežģījumiem. 

un tagad es mēģināšu nomierināties, rakstot filmu apskatus un scene analysis. dzeršu ļoti daudz ūdens un ēdīšu ābolus. keep calm and carry on.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?