aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2012-02-08 22:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man vispār parasti besī skriešana, bet, ja austiņās skan IAMX, ir diezgan forši vispār.

nesaprotu, kā var atsākt mācīties. man ir visādas skolas lietas pēdējos divus mēnešus, bet ne jau tāda mācīšanās parastā formā. grūti atsākt, hmm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]adelise
2012-02-08 23:29 (saite)
Man neliekas nekas pretīgāks sportā kā vien plika skriešana. Vienkārši briesmīgi. Iedodiet man kaut basketbola bumbu - uzreiz cita runa.

Es vakar nonācu pie slēdziena, ka pēdējos 7 mēnešus NEKO neesmu darījusi saistībā ar mācībām, absolūti neko. Tad nu pamācījos nedaudz vienam eksāmeniņam un bija tāda - wopā, wopā, forša sajūta, ka smadzenītes nedaudz pakustās un tā. Un likās, ka visu vieglāk bija uztvert un iemācīties, un atcerēties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2012-02-08 23:53 (saite)
jā, man ir līdzīgi ar skriešanu, vidusskolas trauma un tā. riebjas un garlaicīgi, bet šovakar kaut kā likās ok. pat mazliet varēju saprast vispasaules apsēstību ar skriešanu.

bet man tās mācības ir tādas tracinošas, tie ir lasāmo tekstu palagi par visādām random tēmām, šovakar jāizlasa 30 lappušu garš teksts par Conceptualizing social exclusion: the political foundations - classical and neo-liberal, grūti pieķerties klāt, haha.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?