aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-11-01 00:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
celis ir diezgan fascinējošā krāsā (zili-violets, vispār ārkārtīgi skaista krāsa, nopietni), bet vismaz šodien varu jau paiet. kāds izteica aizdomas, ka šis izskatās vairāk nevis pēc riteņavārijas, bet gan pēc domestic violence, bet šodien vispār cilvēki runā muļķīgas lietas. beidzot pieleca, ka jāpabeidz lasīt frankenšteins un jāizlasa arī dracula, un vēl regulāri pēdējā laikā pienāk brīži, kad traušu gaužu asariņu ilgās pēc linux. vēl man ļoti pietrūkst suņu, bet, kā parasti, ir arī plāns, kā to nākamsemestr uzlabot. šādos wow-man-ir-mazliet-brīva-laika brīžos iztēlojos, cik saulaina dzīve būs nākamajā semestrī, līdz atceros, ka būs jāizpilda arī mans science requirement. es gribu visu, ieskaitot labu ballīti sestdien muzejnaktī, bet redzēs. jāiet peldēt, jo tas, liekas, ir vienīgais, ko savā ierobežoto kustību stāvoklī varu darīt, krīt lapas (joprojām), un šodien pie skolas satiku savu kinovēstures pasniedzēju, viņš joprojām ir ļoti jauks un mīlīgs, un ļoti patīkams. 

vienvārdsakot, brīvs laiks un netraumēts ķermenis ir jānovērtē, kad ir. diža atklāsme, kas katru reizi piemeklē no jauna.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2011-11-01 12:18 (saite)
kas notika ar linux?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2011-11-01 13:28 (saite)
datoru ar foršo sistēmu (gan win, gan linux) nozaga, tad bija jābrauc atpakaļ uz Amst., kur tikai ar linux izdzīvot nevar, bet mans mīļākais datoriķis ar mani vairs nerunā, jaunu meklēt nebija laika, un galu galā samierinājos, sakodu zobus un sāku dzīvot tikai ar win.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?