aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-10-12 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:moloko - come on

vakar bija ballīte un daudz jocīgu notikumu, kaut kā pēdējā laikā daudzi man prasa par manu seksuālo orientāciju,  un šodien bija zobārsts, pēc kura es ļoti sabēdājos vairāku iemeslu dēļ. pirmais, protams, ir nauda (I enjoy stating the obvious), otrais ir sāpes un emocionālie pārdzīvojumi - es nezinu, vai kāds cits ārsts ir tik biedējošs kā zobārsts, un trešais ir tas, ka joprojām nejūtu vaigu. un vēl visu laiku līst, un šis nav tas foršais let's-dance-out-there lietus. šis ir lietus, kas tev liek gribēt palikt mājā, sēdēt pie loga un bēdāties par to, cik skumīgi un tā. ēdu jogurtiņus un mar. tikai smejas. oh well.

bet tad es aizgāju uz zumbu, un trenere lika mētāties ar rokām un vislaik atkārtoja Make it gay, make it uber gay!
un vēl izskatās, ka ziemas brīvdienas pavadīšu zobārsta krēslā. jā, labi, NL esot otrā labākā zobārstniecība pasaulē, bet es gribu dakteri, kurš runā manā valodā un saprot manu absolūti neracionālo paniku zobārsta krēslā.

un vēl man šovakar jāpārlasa Dr Jekyll and Mr Hyde, kā arī jānoskatās M vēlreiz. es esmu kārtīgs humanities nerd, bet man tas liekas ļoti labs veids, kā pavadīt vakaru.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?