aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-05-29 18:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar pārkārtojām virtuvi, tagad šeit viss ir tāds saulaini sakārtots, kopš tikām pie Jana virtuves skapīša, ko iegrūdām stūrī. tāda kārtīga, plaša virtuve, kurā patīkami strādāt. liekas, pēdējo divu nedēļu laikā esmu izsēdējusi visus iespējamos mācībspotus miteklī. gan savā, gan Arjas istabā.
šodien rādās mazliet cerīgāk, ir jau trīs lappuses, tikai divas no tām ir piezīmes un idejas, kas jāpārvērš sakarīgā tekstā. mīļo dieviņ, lūdzu, lūdzu, ļauj man šoreiz izbraukt ar šo nesakarīgo topic'u, apsolu, ka nākamgad apskatīšu tikai tik vienkāršas tēmas kā the treatment of women utml.

ļoti gribu šovasar aizbraukt uz ukrainu ar vilcienu. bet ko nu par to, vispirms ir jātiek galā ar the underground man (draudziņš ir ieņēmis galvā, ka viņš ir riktīgs the underground man, un man piedāvāja kļūt par vai nu ļizu no tā paša stāsta, vai arī the underground woman, bet, ja reiz jādala lomas no notes from underground, es gribu būt pēterburga)

un - tā kā es ticu cibas spēciņiem - pajautāšu šeit. mīļo lasītāj, ja nu tev ir zināms kāds skaists un akadēmisks raksts par pēterburgas pilsētas plānojumu (jo man gribas pierādīt, ka the underground dostojevskim ir arī tīri burtiskā nozīmē), neturi sveci zem pūra. (un vēlams - angliski)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?