aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-05-21 02:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:kings of convenience - riot on an empty street

pabeidzu vienu rakstu darbu, izpļāpājos ar biedriem, rīkojām pat poetry session, pabaroju draudziņu, kurš, nabags, piecas stundas sēdēja garlaicīgā kultūras notikumā, sakārtoju virtuvi, izgludināju veļu, izmēzu istabu, nomainīju visus palagus, dvieļus un galdautus, pat sakārtoju rakstāmgaldu un somas saliku kārtīgi vietā. vienvārdsakot, piektdienas vakars, haha. in other news, pabeidzu skatīties misfits, :(
tik tagad īsti nezinu, iet gulēt vai mēģināt vēl kaut ko parakstīt. un mans miteklsi ir ārkārtīgi jauka vieta. aizdomīgi daudz rozā krāsas apkārt, tiesa, bet tie putni, latviskie uzraksti uz sienas, fotovirvīte, vaļējais skapis un smukais grāmatplaukts visu padara tik mīlīgu. varbūt jāiedvesmojas no brazīļu meitenes, kurai normālas spuldzes vietā ir sarkana spuldze, tad vēl arī gaisma būtu patīkamāka. bet, ja nopietni, šī ir arī tāda mazā uzvariņa, par ko reizi pa reizei iedomājos. iekārtot pilnīgi tukšu un bezpersonisku vietu tā, lai pašai liekas jauki un mīlīgi, nu, tas taču ir forši. mājīgums ir līdzņemams un pārnēsājams, vienvārdsakot.

priecīgu pasaules galu arī jums. vispār būtu jāmēģina saskaitīt, cik pasaules galus jau savā mūžā esmu pārdzīvojusi, liekas, jābūt vismaz divciparu skaitlim.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?