aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2011-05-09 01:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tāds noskaņojums, ka tikai klausīties hipnotisku mūziku. pat nav spēciņa nomainīt palagus, neesmu gulējusi tieši apm. divas nedēļas, un rīt gribētos vēl iet atrast smukas vasaras drēbītes. ļoti silts, vakarā pēc mūsu grandiozajiem piedzīvojumiem centrālstacijā knapi paspējām līdz pārtikas veikalam, bet citādāk tak te vispār nav nekādu ņammu, nekā. nu jā, un kamēr mēs tur tā riteņojām pa rajonu (un riteņot ar platformenēm kājās ir forši), atcerējos visas tās jaukās lietas, kas man te patīk, un mazliet nomierinājos. redzēs. es esmu stipra meitene, gan izķepurošos/sapratīšu.
un vēl labi tas, ka jaunā bankas karte jau ir šeit, un pašvaldība mani izvēlējusi piedalīties kaut kādā aptaujā par dzīves kvalitāti Amsterdamā. hmzzzz.

un vēl man esot palicis lielāks deguns (wtf), es uztaisīju auksto zupu, un draudziņiem ļoti patika, un teju pirmais jautājums, ko visi uzdod, ir vai es atvedu vēl balzāmiņu. nu, tā mums šeit iet. trešdien eksāmens, rīt sāksim savu intensīvo study session, un abas ar arju pirmās 20 min pavadījām, rādot viena otrai jaunās kurpes.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?