aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
tējai un kafijai tas ir atkarīgs no tā, kā šos dzērienus uzņem. ja piegāz klāt cukuru, medu vai jebko citu, tad tur rodas kaut kāda uzturvērtība, kura būtu jāņem vērā, jo pašiem par sevi jau šiem dzērieniem ir ļoti minimāla, ja vispār kaut kāda, uzturvērtība. par sulām runājot ir svarīgi nošķirt rūpnieciski ražotās, kurās teju visās ir pilns visādu nelabu figņu, sākot ar cukuru un beidzot ar vēl nez ko, no spiestajām, kurās savukārt nekā mākslīgi pievienota nevajadzētu būt. abos gadījumos sulām ir kaut kāda uzturvērtība, tb kalorijas, vienīgi svaigi spiesto sulu gadījumā tai ir pozitīva nozīme, bet lielveikalu sulām laikam tomēr labāk nevajag ķerties klāt, jo lielākajā tiesā gadījumu tu tur dzer tīru cukuru.

vāu, man laikam tiešām ir ko teikt par šo tematu :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?