| bobijs varenais šāvējs (glam_our) rakstīja, |
Mans man-jau-beidzās-nauda variants ir paka piecgraudu vai auzu pārslas, aplejam ar karstu ūdeni un pēc 5 min štaukā iekšā, ja ir kāda zapte, vai auglis ko piegriezt (šoruden aktuāli būtu piem rīvēts ābols) un tā, tad pat diezgan ilgu laiku garšo. Eksistence pietiek ļoti labi, gremojas ilgi, pēc kāda laika, protams, baigi apnīk. Tad vēl griķi, parasti vai buljonā vārīti, ideālā gadījumā ar krējumu, algasdienās arī ar biešu salātiem (biete, zaļie zirnīši, krējums, vai biete+ķiploks). Griķos lieliskākais ir tas, ka var piestumt sevi un tad viņi ritīgi ilgi gremojās un tikpat ilgi negribas ēst.
Vēl var uzvārīt zupu (tādu, ko pēc tam 3 dienas ēst) nu dārzeņus, sēnītes savāra buljonā un beigās dzintarsieru tajā visā izšķīdina, ideāli.
Vēl baigais triks ir maizīšu ņemšana uz skolu, jo tur baigi pazūd nauda, piem. nopērc lekciju starplaikā snikeru, samaksā kādus 40 sant utt jēgas nekādas, es dažreiz pie brokastīm uztaisu sev papildus rudzu riku ko ielikt somā, ietaupās uz to sīcceni diezgan.
Un absolūti klasiskais variants - ēst pliku rupjmaizi un dzert daudz ūdeni virsū, kuņģi aizpilda efektīvi, bet man personīgi šis apnīk visātrāk.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: