| porcelāna lellīte (neraate) rakstīja, |
man indukcijas plīts nepatika. vasarā viesu namā izmēģināju un biju priecīga, ka man tagad ir Viedoklis. tai konkrētajai bija 'gudrā vadība' ar skārienvirsmu, nevis kloķiem un tas bija vāks - uz maniem pieskārieniem bieži nereaģēja (GV gan.lol), ja kas izstrakšķījās pāri, momentā izslēdza visu un kādu laiku nevarēja ieslēgt
lai arī ar gāzi vajag daaudz labāku nosūcēju, ir vieglāk kontrolēt liesmu - ja taisa ko šiku šis var būt būtiski. tam, ka abi atšķirīgi ir viens baigais pluss - tās retās reizes, kad nav elektrības, vismaz gāzesplīts darbojas. indukcijai atkal pluss, ka nekarst virsma un nevar apdedzināties, piemēram, kaķis. keramiskajai virsmai atkal drusku saglabājas siltums arī tad, kad jau plīts izslēgta - ar šo var gatavot ekonomiskāk. vispār man šķiet, ka nav tāda universāla 'labāk' ka ir tikai lietotāju preferences. katrā ziņā elektrisku cepeni vieglāk kontrolēt - gāzes mēdz vairāk karsēt kādu stūri, bet elektriskajai ir visādi smuki režīmi, kas var noderēt un var pacept tikai augšu va apakšu vai grilēt, ja tā vajag
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: