aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2015-11-28 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
how to adult, pt. n:
vakar līdz kādiem diviem naktī krāmēju sekciju, līmēju caurumus ciet ar silikona pistoli (srsly, tur vajag tik daudz spēka! uzzinu pēdējais), mazgāju traukus, kuru ir nenormāli daudz, un krāmēju Andra mantas, kuram ir visādas lietas te palikušas. atradu vecus lattelecom rēķinus, atradu vecu telefonu, kas ielikts kastē ''telefona aparāts'', atradu milzīgu zīmuli, neskaitāmi daudz skrūvju un skrūvīšu, ļooooti daudz trauku un tā. un tad agri no rīta atnāca divi vīri jaukt ārā sekciju, ko viņi dara joprojām, un tas ir kā dream come true, tā ārprātīgā padomju sekcija beidzot būs prom. jātiek vēl vaļā no padomju tapetēm un tiem milzīgajiem lētajiem skapjiem.

kaut kur fonā visu laiku risinu domas par naudu, piemēram, par to, lai es nomainītu visus savus logus, man tas visticamāk būtu divas pilnas mēnešalgas. lai nomainītu visus radiatorus, elektrības vadus un durvis, vēl viena mēnešalga. un tas tikai par to, kas ir jānomaina, nemaz nerunājot par to, kas ir jāpērk jauns.
bet es cenšos par to nedomāt, cenšos domāt tikai par to, kas ir jāizdara decembrī. tātad decembrī ir jātiek vaļā no skapja, jāatrod veids, kur un kā pakārt savas 30+ kleitas (vakar kolēģe teica, ka laikam pirmo reizi mūžā mani redzēja biksēs), kā arī jānokrāso sienas. that much I can manage.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?