bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our) rakstīja,
2) ne pārāk, vēss tur ir, bet nav nekādi mīnusi, man viens drugāns strādāja tur, atceros stāstus, ka līnija saplīsusi un tad saldējums līdz potītēm tur cehā pa grīdu tāds škidrs pļek pļek, konkrēti par temperatūrām nejautāju, mani toreiz vairāk interesēja vai melnā balzāma saldējumā ir īsts balzāms un cik man ir jāapēd, lai apsistos.
3) savā darba vietā jūtu, ka random cilvēki (izglītoti, bet nav nekādi brīvdomātāji) ap 40, 50 gadiem ceļ paniku par jebkādām pārmaiņām, piemēram, par to, ka birojs šī gada beigās pārcelsies uz ēku 600m tālāk var šūmēties 2 dienas (ā, transports, ā, tālāk jāiet, ā, kā ta' nu tur sēdēs), es domāju, ka par bēgļiem un imigrantiem viņiem ir tāda pati panika galvenokārt dēļ potenciālām pārmaiņām, kā arī protams tipiskais latviešu skopums, ko? viņiem kaut ko dos? viņiem kāds palīdzēs? no nodokļu maksātāju naudas? un kurš man pabalstus palielinās, kur man pensija?
vēl viņi ir riktīgi rasisti, nu tipa nē, bet fak jā, reiz pie galda tika apspriests gadījums, ka nēģeris redzēts teātrī (citēju) tb vai tad viņš kaut ko no tā saprot? vai tad uztver letiņu diženo mākslu?
šodien tēmā par imigrantiem "vistrakākie ir ķīnieši, kur ir viens, tur viņi savelk savas komūnas un drīz būs tūkstoši!"


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?