aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2015-01-05 01:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:stevie nicks -

vārdsakot, sīrupiņ, manuprāt, ar feisbuku konceptuāli notiek ļoti interesantas un aizraujošas lietas paša identitātes apzināšanā/izpētē. jau pirms pāris mēnešiem piefiksēju un sīrupiņā pierakstīju savu novērojumu, ka feisbukā ir iespējams sev rakstīt vēstulītes, kā arī zvanīt. pacelt, tiesa, nav iespējams, vismaz pagaidām, tāpēc sanāk, ka atstāj sev neatbildētu zvanu. savukārt šovakar ar Līvu abas secinājām, ka arvien biežāk feisbuka jaunumu lapā saņemam ziņas pašas par sevi, tas ir, aņa delovejevna is now friends with līva and 3 other people parādās gan labajā sānu malā mazā fontā, gan news feed'ā kā atsevišķs paziņojums. ļoti, ļoti interesanti, vismaz manuprāt, jo arvien vairāk liekas, ka feisbuks sāk nodalīt mani kā lietotāju aiz ekrāna un mani kā feisbuka tēlu - jaunu ziņu vērtu parādību. ļ. fascinējoši, it sevišķi tādiem divdabjiem kā pati, kuri jau pēc dabas ir divas dažādas šķautnes aiz ekrāna un uz ekrāna, jo lai nu ko, bet come here and be nice & funny ((c) kāds sadzēries tūrists kādā 2009. gada naktī, kad ar Līvu gājām prom no kāda pretīga bāra) esmu ļoti labi apguvusi. fascinējoši, vārdsakot. 


citās ziņās es šovakar rakstu un sajūsmā kūstu, jo man tas tā ielīksmo garu un silda sirdi, man šī tik ļoti pietrūka, vienīgi tas, ka man ir ļoti grūti ielikties kaut kādos rāmjos un veiksmīgi izvēlēties vārdus, jo dzimtā valodiņa tāda neklausīga - arvien biežāk jūtu, ka saku patiesībā ne to, ko domāju, jo kaut kā vārdi mulsina un nozīmes aizmirstas. man vispār ir teorija par to, ka svešvalodā vari būt daudz precīzāks un daudz konkrētāks tajā, ko saki, jo vārdus izvēlies ar daudz lielāku apdomāšanos, kā arī vispār daudz lielāku uzmanību pievērs gramatikai un visām valodas struktūrām, kas savukārt dzimtajā valodiņā nereti paskrien garām.

jeb domas, ko gribētos kādreiz vēl paturpināt, kad nav vēla naktsstunda un negaida dedlains. un vēl, priekšdienām gribu pierakstīt, ka lieliska šādu nakšu uzkoda ir sagriezts gurķis ar citronu sulu un pipariem, kaut kā palīdz atmodināt smadzeni. vārdsakot, nakts komplekts: svaigs gurķis, tēja un tūlīt būs arī araks, varbūt arī aizpeldēšu līdz kaut kādai jēgai par māsām, kas savās darbībās mēģina īpaši koncentrēties tikai uz to neglīto, atbaidošo un pretīgo, bet kaut kā pamanās uztaisīt normālu diskotēku, lai kur arī ietu. 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?