aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-12-02 00:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
satellites lv - pirmais
2014. pirmie teikumi (sīrupiņ, man patīk atskaites un kopsavilkumi)

janv
ja pirmajā janvārī mājās brauc ar trešo autobusu no rīta un ļoti pārguris, jo visu nakti lēkāji pie Roberta Gobziņa un Kolātes disenītes, gads būs labs.
febr
pēdējā laikā domāju par to, vai būtu iespējams izveidot sarakstu ar lietām, kas obligāti jāuzdod pirmajā tikšanās reizē, lai tiktu kaut kādā skaidrībā.
marts
kā sabojāt savu pirmo brīvdienu ilgā laika posmā: sākt ņemties ar pretīgiem starptautiskiem līgumiem, lai saprastu, vai man vajag maksāt atlikušo nl vodafone lauztā līguma summu, jo kompānija draud ar to, ka, ja nemaksāšu, tad pie manis nāks melni vīri, kuri prasīs samaksāt īri + soda procentus savai kabatai, bet es esmu izskatījusi līgumu krustu šķērsu, lai redzētu, ka tur nav nekāda punkta par to, ka man ir jāmaksā atlikusī summa līguma pārtraukšanas gadījumā.
apr
nākamotrdien es iedzeršu kafiju ar Marko, manu bijušo kultūras teorijas, literatūras vēstures un visādu citādu kursu pasniedzēju, kurš sarakstā "vīrieši, kuru dēļ visvairāk esmu raudājusi" joprojām ieņem trešo vietu.
maijs
tātad šonakt es paliku nakšņot Rotko centra mākslinieku rezidencēs, kas ir daļa no visa lielā centra un ir nenormāli forša vieta, te ir tādas milzīgas velves, patīkami ēnains un vēss, ļoti mājīgi un vienkārši forši.
jūn
es taču pēc pāris dienām braucu uz Somiju pie sava jauniepazītā animatora, lol my life.
jūl
un tad ir tā, ka es zvanu risināt lietas, un attopos, ka nejauši esmu uzkrāvusi sev vairāk darbu, nekā pienāktos.
aug
Laimīgs.
sept
liekas, šodien uzsākšu studijas jau piektajā mācību iestādē, skaitot no pamatskolas, neskaitot pagāšgada teoloģijas pulciņa avantūru un neņemot vērā to, ka auc patiesībā bija divas izglītības iestādes un mēs bijām mazi losīši starp uva un vu.
okt
nu lūk, un šodien kaut kā gribas tikai sarauties kamoliņā, savilkt ceļus pie krūtīm un skatīties tālumā.
nov
lietas, kas ar mani šonedēļ notika pirmo reizi: biedrs aizsūtīja īsziņu bārmenim, lai nomaina mūziku uz to, ko es gribēju.
dec
jāsaka godīgi, mana jaunā lūpukrāsa ar krāsas nosaukumu pleasure me lūpām liek kļūt par vienīgo un galveno pamanāmo punktu, tāpēc jūtos mazliet pārsteigta katru reizi, kad paskatos spogulī.

tā kaut kā, un, kā redzams, jūlijs/augusts tiešām bija laimīgākais periods šajā gadā. ļoti daudz darbu, bet galvenais, ka ļoti daudz arī sarkanu lūpukrāsu un dzīvošanās pa jaunām vietām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?