aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2014-02-05 00:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tad es sastresojos, ka visu to, ko man vajag, es nevaru izdarīt, un tad es mēģinu dziļi ieelpot un izelpot, un tad mēģinu nomierināties, sev atgādinot, ka ir nakts un ka tāpēc es esmu ļoti satraukusies. un ka es aiziešu gulēt, beidzot pasnaudīšu vairāk kā piecas stundas un būs labāk. ššš.

tāpat kā es neticu jūtām, kas skaļi atzītas pēc pusnakts, es neticu nekam, ko es pati jūtu pēc pusnakts, jo viss ir tikai nogurums, besis un spēku izsīkums. rīts gudrāks par vakaru, tā tiešām ir.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ziema
2014-02-05 07:10 (saite)
un tad es sastresojos, ka visu to, ko man vajag, es nevaru izdarīt

Negribu atkal izklausīties pēc viedās tantes, kas dod padomus, bet ko lai dara, ka Tu regulāri izvēlies darīt lietas, kuras es jau esmu atdarījusies :D anyway, tajos pasākumos, kur strādā Tu, tā ir konstanta sajūta visiem, un tas ir pilnīgi normāli. Vnk neņem vērā, Tev viss sanāks. Un būs labs rūdījums pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]deloveja_kundze
2014-02-05 09:01 (saite)
nu beidz, es taču zinu, ne jau pirmā diena ar pīpi uz jumta ;) vienkārši jāatrod kaut kāds balanss, bet šonedēļ tā vēl nav, jo vienkārši iemetos simts tūkstoš nepabeigtos darbos, tāpēc tāda skraidīšana. gan jau būs ok, paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?