Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2007-09-24 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
6dien pa nakti neveiksmīgā kārtā ar ričuku iespēju ielikties grāvī. Labi, ka bija braukšanas cimdi rokā. Mācība - ja reiz spaidīt mobilo, tad bik piestāt, izdarīt tās lietas un viss, savādāk neredzēju, kur braucu ar vienu roku un ielikos pretējā grāvī. Turp braucot vēl ēdu ābolu un domāju, ka tomēr pat ēst bīstami.. smieklīgi bija tad un tagad arī, tik bik roka apskādēta.

kādēļ nācu te kaut ko ierakstīt, aizmirsu. bet nu lab, nākamreiz atcerēšos un ierakstīšu. Vispār stipri jancīgi Islandi tagad par Īslandi dēvēt. smieklis nudien.

rīt de phazz koncerts. nu tas ir kruta, nu tas ir kruta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vistu_zaglis
2007-09-25 00:44 (saite)
Sweet. Lupījot ar kruīza ātrumu ~25 un bakstot SMS vēl padomāju, ka tā ir kļūda. Bet tad, Gotlandes tripā, apskatījos, kāds ir bremzēšanas ceļš veļikam ar ātrumu 40km/h, galvā pieplusoju "atraušanās no SMS un uzmanības pievēršanas ceļam" laiku, sāku daudz domāt un apsolīju sev vairs nedarīt muļķības.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2007-09-25 08:17 (saite)
pa tumsu arī braucot no tā mobilā gaismas dikti žilbsti, lai arī priekšā man ir xenona lukturis kārtīgs, vienalga to ceļu neredzi, tad nu iestūrēju. jāmet nost visa veida runāšana un mobilā spaidīšana pie stūres.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bumsis
2007-09-25 08:28 (saite)
Uij kā te dažam labam vajadzētu "pušķi astē".:)
Jāsaka man kā vecai čāčiņai...nu kur galva!Un ja nu lauzis kaut ko būtu?
/pikts savelk uzaces/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?