Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2004-09-26 10:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vienmer ir interesanti atklat kaut ko jaunu. taapat es atklaaju shodien lielisku marshrutu pa mezhu kur braukt ar riteni. noteikti vajadzes izmeginat, jo shorit to gabalinju tikai izpeetiju mazliet, skrienot ar suni. tad nu kad bus partraukums no akademisko darbu rakstishanas, noteikti vajadzes izbraukaat.

Shii diena paliks uz ilgaaku laiku atminjaa. Kas zin' kaa vinja veel beigsies. Par to jau varbut nakamajaa postaa kaut kad.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-09-26 11:28 (saite)
fck.... izkatoju [Ctrl+X] savu postu, izdzeesu komentu, lai ieliktu jaunu ar izmainjaam, bet laikam Ctrl+X nebuushu laagaa nospiedis... un tagad viss posts...pts zini kur. :)

p.s. tur bija apsveikums par tavu lielo apnjeemiibu joprojaam kaapt bukam ragos. un veel tur bija mans lielais sashutums par shaizeem ar veeljuka tehnisko apkopi.. kad mans aizvakar nomainiija keedi+pakaljeejozobratu, bet braucot leenaa riksii pa shoseju uz darbu, jaunaa kjeede aigaaja pa pieskari un ieleca starp prieksh zobratu un raami... un salociijaas taa, ka atkal jaamaina.. nu tad mans domaa, ka tas dzeks mainot kjeedi, reguleejot man aatrumus un palokot aatrumpaarsleegu buus kaut ko ne taa sadariijis.. un tagad mans domaa, cik lielas ir manas tiesiibas vinjam paluugt kjeedi otro reizi nomainiit 4free, vai vismaz neprasot pikji par darbu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-26 12:40 (saite)
baac, man arii komentars pazuda, bet tomer shis man pazuda galiigi. jebkura gadijumaa tavs komentaars man uz meilu atnaaca, bet es tikai tagad nochekoju meilu un redzeeju tavu pirmo postu, tadelj nezinu kadelj vinsh te ir pazudis. nu vo. a savaa komentaraa ko pa paradumam rakstu ieksh outlook es suudzejos, ka meedz pazust teksti no outlook jo peeksnji vinsh parelc uz nakamo zinju un tad viss pazud, tad ir jaspiezh Reply in web vai kaa tur un jataisa IE logs valjaa. nu tas nu taa, tagad arii tieshi pazuda, kad rakstiju koment. pirmo reizi.

par kjeedi. nu tiesham jaskatas vai nav galigi kjeedes reguletajs sashkiebies, bet nezinu vai tas speetu dikti kjeedi salocit. hmm... varbut iemainiiija tev kaut kadu citu kjeedi :) ja reiz taisa tad taisa, prasi lai uzliek labaaku un garantijai tak ari kaut kadai jaabut. mans vecais aazis galiigi nodilis riepaas. dikti vajadzetu jaunas riepas bet taas jau laikam uz ziemu vajadzes pirkt, kad citu iespeju nebuus. turklat pirms ziemas vajadzes izjaukt, velak pirksti sals lai saliktu atpakalj.
rakstu tagad POLmark pol reklamas analizi (2lekc.) uh, tas jau mazakais, bus jalasa velak parejie materiali - tas jau sliktak - drausmigi naak miegs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antropologist
2004-09-26 13:50 (saite)
veiksmi politizeejotis, mans jau tam izgaajis cauri, nu bet eksis shoreiz gan buus jaaliek. Par richuku- tas dzeks neba jau kjeedi salociija, to vinsh uzlika jaunu.. vinsh tur groziija un lociija aatruma paarsleedzeeju (to, kas pie ripulja). nu man taada, doma, ka vinsh vinju kaut kaadaa lenkjii salociija, ka to kjeedi peec tam lauza, un taapee vinja arii tik viegli noleca...

mans arii tagad ar miegu mokaas- kafiju taisu dubulto espresso- nezinu gan ko par to domaa mans asins pumpis, bet ceru, ka buus ok- galvenais, jaanovelk shitaa diena.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-26 13:54 (saite)
nja, atpuutas nekaadas, tik jaadomaa, kaa novilkt konkreeto dienu vai arii pastiept mazliet garaaku, lai vareetu vinjaa vairak iebaazt visadus paveiktos darbus. mans domaa, ka bus mazliet janosnauzhas. velak jakjeras klat jaunam kopsavilkumam. kaut kadi materiali kreisi. nav par ko rakstit, temas referatiem arii salizdinoshi maz. vel tik jaatveezeejas un jakjeras pie savas strateegijas daljas. ugggg...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antropologist
2004-09-26 14:00 (saite)
man par tiem materialiem, kur ieguldiju savu smadzenjpotencialu un rakstiju par referatu temu (2 lpp), man salika 5 un 6. Tur kur vienkaartshi nenjeemu veeraa teemu un rakstiiju kopsavilkumu- iebaaza 7 un 8. Pilniigi nesaprotu fishku- bet varbuut vismaz tev mana diivainaa pieredze noder.. jaa, un ja kopiitis ir 2 lpp, tam buus pieziime "Apjoms"- resp. - par maz.

Veixmi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]minchux
2004-09-26 18:49 (saite)
un man bij licies, ka "vecaakie kursi" ir apziniigaaki... un no naakoshaa modulja es biju apnjeemusies regulaari visu izdariit.. veeljoprojaam esmu :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-26 18:53 (saite)
protams, ka vecakie kursi ir ljoti apziniigi, savadak vinji nebutu tik taalu tikushi, turklat vecaki kursi arii apvieno sevii arvien vairak socialaas lomas kaa biroja stradnieks, akadeemikjis - filozofs, atputnieks klubos, eedaajs mistiskaas eedniicaas, netiiraa pilseetas gaisa elpotaajs, dienas guleetajs un visadas citadas konfiguracijas lomas.
viens ir apnjemshanas kas ir elliigii laba lieta un otrs ir speejas to paveikt. turaas, veelu veiksmi i izturibu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2004-09-26 19:03 (saite)
jā par pēdējo teikumu es Tev piekrītu. Par pārējo - nu zini ka mēs katrs esam idividualitātes :) tā laikam būs tā lielākā atšķirība.


15 vakarus mēnesī apņemties bet paveikt tik un tā 1-2naktīs ... paldies, noderēs :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antropologist
2004-09-27 11:10 (saite)
Shitie peedeejie posti no jums abiem ir kaut kas gjeniaals, ko vajadzeetu ietvert labas prakses studenta rokasgraamataa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2004-09-27 11:23 (saite)
hehe,varbut kadu dziljaaku paskaidrojumu vareetu? :)))))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?