Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2006-01-29 18:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
7dienas pārgājiens
plānotais pārgājiens uz mežu attaisnoja cerības uz visiem simts! super. kopā izbridu vairākas stundas pa mežiem un pa pļavām. Suns arī dabūja izskrieties pamatīgāk. Tikai varēja būt biku aukstāks, sniegs tomēr gājienam nebija tas patīkamākais. smieklīgi, bet nebiju paņēmis fotostatīva galvu, kad to atklāju pa ceļam mežā apraku statīvu un atpakaļceļā paņēmu. stulbi sanāca. vēl stulbāk, ka neveikli no rokām izkrita statīvs un tik mājās atklāju, ka vienas statīva kājas stiprinājums saplīsi, jāmeklē rokā zupperlīme. diena saulaina, bet no foto ne kā īpaša. vismaz sākumā tā šķiet, vēlāk rūpīgāk jāizskata, bet tagad gan miegs nāk. svaigais gaiss dara savu - pačučāt 7dienas nekā nedarīšanā un tad jāsāk gatavoties jaunajai darba nedēļai.
ak jā, jaunie pārgājiena zābaki arī bija dikten labi, turpmāk zināsim, ka ir vēl viena lieta uz ko paļauties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bumsis
2006-01-29 18:37 (saite)
mmmm...izklausās pec pasakainas dienas!:)
Vakarā vēl derētu karsta piparmētru tēja un laba lasāmviela...;)

(Atbildēt uz šo)


[info]guna
2006-01-30 12:38 (saite)
tev ir suns? maziņš vai liels? nemazām nezināju, ka tev ir suns. no otras puses.. kā gan es to varēju zināt? a ko viņš visu dienu dara, kamēr tu esi darbā? dzīvojas pa māju? un pēc tam, kad vakarā pārrodies mājās ir neviltoti priecīgs par tavu ierašanos?

pārgājieni, garas pastaigas. mmmm.. tas tiešām ir kaut kas patiesi brīnišķīgs. it īpaši ja no rīta izej no mājas un tikai vakara esi atpakaļ. un visu dienu esi pavadījis svaigā gaisā, tālu prom no apkārtējiem cilvēkiem, problēmām un visām citām nebūšanām. esi bijis tikai tu, daba un nekādu negatīvu traucēkļu. šausmīgi pietrūkst man Zell am See. aij.. atmiņas, atmiņas, atmiņas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2006-01-30 13:52 (saite)
suns pie bij.draudzenes dzīvo, bet bieži apciemoju. paņēmām viņu kopīgi no patversmes www.dzd.lv - pirms pāris gadiem. Ledus lācene vārdā. tādēļ, ka viņa kucēns būdams ielūza ledū un ugunsdzēsēji viņu izvilka no Daugavas. tā arī viņa nokļuva patversmē. šeit arī foto ira: http://foto.inbox.lv/mobilis/Pub/img_2259.jpg suns īpaši liels nav, bet nu dikti liels lēkātājs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2006-01-30 14:38 (saite)
kur priki zabakus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]daysleeper
2006-01-30 14:42 (saite)
zābaki pirkti parastā apavu veikalā - tas ir uz Kr. Barona ielas uz stūra pretī Benjamiņu namam. Aleksandra vai kā tur viņu. pilnīgs pārsteigums bija ko tik labu tur atrast. 27 Ls ar atlaidi. iepriekš mērītie adidas zābaki netur līdzi ērtuma ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?