Edgars ([info]daysleeper) rakstīja,
@ 2006-01-04 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai esat sev uzdevuši jautājumu - vai es esmu normāls? vai neesmu gadienā traks? vai neesmu nojūdzies? Tad ziniet, šis būs labs tests pārbaudīt, cik traki esat jūs. Jo avīze nepieskaitāmais ir kaut kas .. interesants. Mana pirmā saskarsme ar to bija, kad piedāvāja to pie Centrāltirgus iegādāties. Es nenopirku, bet citādā veidā tik un tā viens nummurs drukātā veidā pie manis nokļuva. Šeit http://www.laija.lv/Laikraksts/NS.htm var apskatīt elektroniskās versijās šo brīnumu. Sākotnēji domāju.. aj, kaut ko tādu nebūsiet lasījuši :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2006-01-04 11:14 (saite)
OMG LOL :DDD

(Atbildēt uz šo)


[info]aiks
2006-01-04 11:54 (saite)
Divi kopā saauguši dažādu sugu koki aug arī Jelgavas psihoneiroloģiskās slimnīcas teritorijā.
Izpētot šo gadījumu, atklājās, ka šajos kokos ir iemiesotas dvēseles, kas iepriekšējā dzīvē bijušas kopā – vīrs un sieva. Tas ir sods abām dvēselēm par to, ka iepriekšējā dzīvē tās nespēja vadīt ķermeņus atbilstoši Visumā noteiktajai kārtībai. Vīrs ar sievu dusmojās viens uz otru, bija atriebīgi, greizsirdīgi u.tml.
Arī šīs iemiesošanās reizes dzīves vide – psihoneiroloģiskās slimnīcas apkārtne – ir izvēlēta apzināti – kā papildus sods, kas norāda, uz to, ka vīrs un sieva veica ļoti būtiskus pārkāpumus, dzīves laikā uzvedoties kā cilvēki, kuri ārstējas psihiatriskajās slimnīcās.

(Atbildēt uz šo)


[info]vistu_zaglis
2006-01-04 12:32 (saite)
Akvaimandie', kas par ārprātu. Piesardzīgu dara fakts, ka mēs, iespējams, dzīvojam vienā pilsētā ar šiem pilsoņiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?