hipopotama pieraksti

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man besī, ja cilvēki saka "noskrēju maratonu" vai "pievārēju kalnu", kad reāli viņi ir noskrējuši 5km un piknikojuši kalna pakājē. Tad es pārvēršos par kretīnu, kas piesienas sīkumiem.

Protams, tas tikai tāpēc, ka es pati neko nedaru.
  • cilvēka dabā ir izpušķot lietas :) bet vispār reizēm ir baigi grūti atrast veidu, kā precīzi UN vienlaikus īsi izteikties - piemēram, es te nesen sāku skriet, bet es skrienu pēc treniņu programmas tizleņiem kā es, kas nozīmē, ka tur ir pārmaiņus iešana un skriešana un pa vidam reizēm vēl vingrojumi un staipīšanās - vienas treniņu reizes laikā sanāk pieveikt 6 - 7 km, bet tā ir tikai daļēji skriešana un daļēji iešana, nu es ķipa nevaru teikt "noskrēju 7 km", bet kā lai citādi to īsi pasaka bez šitāda gara skaidrojuma?!
    • Pieveicu 7km? Staigāšana/skriešana mani tik ļoti netracina - un Tu jau nesaki, ka Tu noskrēji ātri.

      noskrēju maratonu vs noskrēju 5km
      uzkāpu kalnā/pieveicu kalnu vs kāpu kalnā

      Manuprāt, otrais variants ir īsāks UN precīzāks.
  • Toties Tu vari lielīties, ka šodien izlasīji 1000 lpp par kādu supergudru tēmu :) un vielaicigi "pieveici" divus prusakus.
  • Man kā drūmai burkšķētājai ar stāžu atkal nepatīk, ja pāri stādoties priekšā dēvē viens otru par vīru/sievu, ja nemaz nav precējušies.
  • es pilnīgi piekrītu - 5 km un maratons -tās ir nevis vienkārši divas dāžādas lietas, tas ir tā, ka es pat nezinu, KĀ atšķiras
  • hmm, vispār es arī saku, ka skrienu Magnētā, un noskrienu tur tās distances, bet nu reāli tak es tur paskrienu, pastaigājos, paskrienu, pastaigājos, turklāt iesācēju grupā utt. Ko man tagad darīt? Kā man tagad būt?
    Bet nu jā, es vismaz neapgalvoju, ka skrienu maratonu :D
  • Kaut kā nebija prātā savienojies, cik nepatīkama ir pieckilometra skriešanas saukšana par maratonu.
    Jauns kaitinājums sarakstā.
Powered by Sviesta Ciba