hipopotama pieraksti

fml

fml

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kāda šodien diena:
-visu dienu sāp galva
- Miķ no diendusas pamodās jau pēc stundas (divu vietā), kliedza non-stop pusstundu, tad ielādēju viņu mašīnā un devos braukāties; nomierinājās (40min brauciens), sāka iemigt, piebraucu mājās, nesīšu augšā, protams, pamodās ar kliedzienu
- ar tādu pašu činkstošu braucu pakaļ E uz dārziņu; tur, protams, Miķ apkakājās kā tāds trekns ērzelis; vljēēēe, poopy poopy everywhere. Tīrot pintiķi, viss nokrita uz zemes, uz ko E komentārs bija: tagad netīrs krēsls! Par atbildi es kaut ko nīgri noburkšķēju. Uz to es saņēmu uzmundrinošu: "You're doing good job, mommy!" Tagad ir skaidrs, ko amerikāņi domā ar "Good job!"
- devāmies uz parku, E uzrāpās pa trepēm, paslīdēja, nolikās, plakani uz zemes, mute pilna ar koka gabaliņiem, lūpa asinīs (cik, kāds pusotrs metrs?).

Ah well. Varēja jau aŗī būt sliktāk. Vismaz E nebija nekas tāds, ko saldētā suliņa nevarētu izdziedēt. Lepnais moments - kad jau gājām prom, pajautāju, vai viņa negrib uzrāpties vēlreiz, vienkārši, lai nebūtu tā, ka ejam prom ar nelāgu sajūtu. Uzrāpās, bet ļoti ātri norāpās, tomēr negribot. Tas vien, ka mēģināja vēlreiz, pat ja ne līdz galam, baigais lepnums. Man reizēm liekas, ka viņai nav pietiekami daudz neatlaidības. Ā, nu tad, kad jāprasa "because why", tad gan neatlaidības ir par daudz.

Un visam pa vidu frustrējos par to statistikas pasniedzēju. Reāls wtf. Ja es būtu uzreiz pēc videnes un pofig par visu, es saņemtu savu A (100%) un miers, bet tagad man tas besī. Pagaidām tikai tik daudz, ka sūdzos visiem pa labi un kreisi, bet vēl 6 nedēļas neizturēšu, droši vien jau aiziešu pie advisora, kā ieteica bioloģijas profesore.
  • Pai. Varbūt miķ arī sāpēja galva.
    Pie advisora aizej gan, labāk ātrāk nekā pāris nedēļas pirms beigām.
  • Njā, zinu šitās dienas, kad VISS iet grīstē. Uz dienas vidu man parasti sākas izmisuma smiekli par kārtējo tās dienas ķibeli. Un tādās dienās tomēr ir prieks, ka diennakts ir tikai 24 h, jo ir liela cerība, ka ar konkrēto dienu kādam laikam ir izsmelts arī ķibeļu limits.
    • Aha. Jauna diena sākusies :)
      • Un jaunā ir labāka, cerams?
        • Aha, cilvēki vairs nekakā un nekrīt no augstumiem :P
          Galva nesāp, tad jau būs dzīvotājs.
          • Cik labi!! :)
            • Kā Tev iet? Sen nav nekas dzirdēts
              • Kopumā iet labi, par laimi! :) šobrīd man ir maza emocionālā krīzīte, kam patiesībā nav tāda īsta pamatojuma, bet traucē pilnai laimei anyway. Izņemot šo darvas pilienu manā medus mucā, viss pārējais ir jauki, t.i., Olītim viss ir labi :) tas pagaidām ir noteicošais aspekts, kā Tu vari nojaust. Viņa guļ visu nakti (līdz ar to es ar Matīsu arī), mums ir iegājies diezgan pastāvīgs režīms, vēders viņai vairs nesāp (lasīt - ieva mēdz rīt saldumus). Nu tā, izklausās labi, ne? :)
                Kā jums tur?
                Offtopiks- jums arī kāds no bēbjiem meta galvu atpakaļ? Mums Olīts mēģina sev aiz galvas paskatīties, pilnīgi tādu kā tiltiņu sataisa dažbrīd.
                • meh, krīzes šmīzes. Pāries, bet nu parasti jau viņām pamata nav.

                  Tā galvas mešana manējiem noteikti nav bijusi baigi izteikta. Kaut ko mazliet jau pastaipījās, bet ne tā, ka uztraucoši daudz. Es parasti mainot pamperus devu viņiem kaut ko rokā (tad parasti mētājās, vismaz manējie), pirmkārt, lai netraucē un nemēģina kaut ko pagrābt, otrkārt, lai mierā guļ un neskatās, kur kas interesantāks.

                  Mums vispār baigi forši iet. Kopš esmu atsākusi mācīties, māja ir baigā ellē, gaidām, kad netīrumi paši sāks sevi izmazgāt, bet kopumā vismaz es esmu priecīgāka. Mazie baigi aug. Lielā sāpe - pirms pāris dienām E paziņoja, ka es nedrīkstot dziedāt, jo "it hurts my ears". Vot, šitā viņi izaug :D
                  • Auch, tas reizē ir gan burvīgi, gan biedējoši, ka bērni ir tik godīgi. Tb man patiktu, ka pret mani būtu godīgi, tas noteikti sagādātu mums daudz jautrus brīžus. Biedējošais aspekts šajā godīgumā ir bērna atklātība dažādos dikti pieklājīgos radu pasākumos :D bet jā, es arī daudz dziedu Olītim, redzēs ko viņa par to domā. Njā, nu es pret netīrumiem dažbrīd izturos nepieklājīgi - ignorēju tos, labāk grāmatu palasu :D Man prieks, ka jums viss forši. Tā tik turēt! :)
  • jūtu līdzi. tad lai rītdiena ir labāka :)
Powered by Sviesta Ciba