icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-07 20:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:bik noguris & miegains
Mūzika:nāāāv &)

Nu a ko darīt? &)
Labi, ka vismaz kādam vēl ir laiks arī grēkiem &)

Ehh.. vajag savu dzīvokli &)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cuba
2005-07-08 15:02 (saite)
Arī par to es nekļūdījos &) JŪS abi neizskataties pēc cilvēkiem, kas skrietu prom no visiem, lai darītu TO. Pie kam tu takš pat aicināji "ja kāds vēlas nākat ar mums".. nu ne jau par grupņiku tak gaja runa &))) So.. es sakarā ar "nedzīvokli" nesecināju no vienas reizes.. tas viss nāk ar laiku, kad iepazīst cilvēku. Un ne vienmēr par kaut ko ir jārunā, lai saprastu &) (nu tas ir ~ līdzīgi, kā saprasties bez vārdiem). Nē - es nesaku, ka tevi pazīstu pietiekami labi.. es tač gandrīz neko par tevi nezinu &) Bet nu.. šo to jau es varu izsecināt &)

Bet nu tas nav svarīgi &) Tās ir mana paša problēmas, intereses.. utt &) Bet ja man kāds cilvēks liekas interesants, tad es to pētu &) Neaizmirsti, ka kādreiz es tak domāju par psihiloga karjeru... &) No kuras veiksmīgi atteicos (kā arī no daudz daudz citām, jo katrā bija kaut kas, kas mani neapmierināja). Patīk mēģināt saprast.. or kā tautā saka "iepazīt cilvēkus bez runāšanas.

Es izklausos pēc slima ..mmm... profesora or smth, vai ne? &D Nu whatever - manas problēmas &))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2005-07-08 15:14 (saite)
neizklausies tu pēc profesora, bet man ir jāsmejas kad tu kaut ko stāsti nopietnā balsī un skaties uz savām rokām. .vai kaut ko rokās ņurci:).. tas ir smieklīgi.. no tiesas:))) baigi normāli.. tik smieklīgi.. man:)

un man patīk baudīt to ko pasaule dod.. un ja vēl kopā ar kādu ko mīli .. tad;) .. ohh myy.... pasaule pazūd un rodas cita.. varbūt mazliet izdomāta.. bet tomēr.. ne jau tu viens tai tici.. un pārējais nav svarīgi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?