icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-07-07 20:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:bik noguris & miegains
Mūzika:nāāāv &)

Nu a ko darīt? &)
Labi, ka vismaz kādam vēl ir laiks arī grēkiem &)

Ehh.. vajag savu dzīvokli &)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dialogs
2005-07-08 09:24 (saite)
:)))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 11:38 (saite)
Tas nav smieklīgi &)
Nu tu nezini kas ir, kad tu dzīvo dzīvoklī kopā ar vēl 4 cilvēkiem (tb gan jau zini, bet tomēr tev tā nav)... un tu nevari atļauties mājās vest meiteni(-es)... un pat kad pie manis pa brīvdienām palika dzīvot "viņa", tad jau tāpat nācās no rītiem bez maz vai sarkt un ko tur vēl.. jo viss tač ir skaidrs &))) un domāju, ka arī dzirdams. Ehh..

Nu negribas jau man kaut kādu bordeli mājās taisīt.. un principā atkarīgs no TĀ ar neesmu.. taču ik pa laikam tač gribas sajust sievieti &P Un skumji, kad tādas iespējas nav.

P.S.- Tu man uz SMS neatbildēji &)

P.P.S. - Labrīt, samaitātais bābieti! &DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2005-07-08 12:32 (saite)
Mmmm! Ndee ... aber.. visi tak taadi. no kaa tur sarkt? Kaa jau tu teici .. visi to saprot un taa ir dabiiga padariishana... Soo dunt worry. Bet Dzivokli vaig.. tas gan!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 15:21 (saite)
Bet MĒS BIJĀM SKAĻI!!! &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dialogs
2005-07-08 13:54 (saite)
Hmm... patstāvība ir laba lieta:) ... bet par fiziskām attiecībām man domas ir pārāk garas lai rakstiitu...:) pagaidām nesmu saskārusies ar situāciju ka gribās tik ļoti lai darītu to kaut kur kādā svešā apdzīvotā mitēklī:))).. ceru ka nesaskāršos..:)

fiziski skaisti ir tad kad jūties brīvi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 14:17 (saite)
Nu re. Neviens negrib manā "svešajā apdzīvotajā" miteklī &DDD
Nu patiesībā man prieks, ka tu tā domā. Un neesi tu nemaz tik samaitāta, cik izliecies &P~
Bet nu, pieļauju, ka tev patīk, ja tevi uzskata par samaitātu.. tāpēc es tev sniedzu to prieku &))

Pie kam - tev jau nemaz nav vajadzīgs svešs apdzīvots miteklis - jo tev ir savs, atšķirībā no manis. Nu jā.. vispār zinu, ka tev patīk labāk ne dzīvoklī.. bet Tsss &D Ne par to tagad runa.

Un es arī neesmu nimfomāns, lai to darītu jebkur un jebkad (lai gan pieļauju, ka tas būtu aizraujoši.. taču man ir savi principi un uzskati.. iespējams nepareiza padomju audzināšana.. un .. nū.. man to visu vajag romantiskāk.. nevis tā, kā ir jaunajās amerikāņu filmās. Nu nejūtos es tik samaitāts un .. hmm.. lēts? Jo ir ļoti maz sieviešu, kas var savām draudzenēm stāstīt "vot es ar CUBU gulēju!!!" un ieraxtīt mani savā kinda "fucked - listā". Nē, nē, nē &)

A ar vienu cilvēku attiecības man nesanāk kaut kā.. man ir īpašība, ka man ļoti apnīk cilvēks, ar ko es ilgstoši esmu kopā. Man vajag atpūtu no viena cilvēka, esot ar citu.. utt. Nu... iespējams tādēļ man attiecības parasti arī pajūk... jo.. nu.. man vajag izaicinājumu &) "Kurš gan ņems ābolu no zemes, ja kokā karājas daudz skaistāks un lielāks?" &)

Labi.. man jau darba kolēģi smejas, ka es atkal tiku pie i-neta &D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2005-07-08 14:27 (saite)
nu esmu prātā samaitāta.. mēlē samaitāta..:) bet pārējais..:).. HA!!:) un kā tu zini ka man "nedzīvoklis..." nesam ne par ko tādu runājuši..:)..

ieprieksh tu teici , ka tici mīlestībai..:) tā ir izaicinājums.. kur citi izaicinājumi zaudē jēgu..:) arī fiziskajā sfērā...

lūk tā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 14:39 (saite)
Nu par nedzīvokli saprast.. katrā ziņā es sevi neuzskatu par tik nevērīgu cilvēku, lai to nesaprastu... &)

Nja.. reku tu jau atbildēji uz jautājumu "Kāpēc CUBA nemēdz ielaisties "1-nakts attiecībās"... atbilde ir da same.. laikam jau pārāk ātri izaugu &) un palieku uzticams.. tikai problēma ir tāda , ka nezinu KAM. &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2005-07-08 14:46 (saite)
.. i nemaz nesarkshu:)))

jūra prātu sajauc..:) zvaigznes pavedina ..:) cilvēkam iespēja parādīt otram.. ka dzīvē iespējams kas daudz skaistāks par sapņiem.. un ja tu tici mīlestībai , tad zini ka nevienmēr darīt TO ir tas patspats... kaut gan ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 15:02 (saite)
Arī par to es nekļūdījos &) JŪS abi neizskataties pēc cilvēkiem, kas skrietu prom no visiem, lai darītu TO. Pie kam tu takš pat aicināji "ja kāds vēlas nākat ar mums".. nu ne jau par grupņiku tak gaja runa &))) So.. es sakarā ar "nedzīvokli" nesecināju no vienas reizes.. tas viss nāk ar laiku, kad iepazīst cilvēku. Un ne vienmēr par kaut ko ir jārunā, lai saprastu &) (nu tas ir ~ līdzīgi, kā saprasties bez vārdiem). Nē - es nesaku, ka tevi pazīstu pietiekami labi.. es tač gandrīz neko par tevi nezinu &) Bet nu.. šo to jau es varu izsecināt &)

Bet nu tas nav svarīgi &) Tās ir mana paša problēmas, intereses.. utt &) Bet ja man kāds cilvēks liekas interesants, tad es to pētu &) Neaizmirsti, ka kādreiz es tak domāju par psihiloga karjeru... &) No kuras veiksmīgi atteicos (kā arī no daudz daudz citām, jo katrā bija kaut kas, kas mani neapmierināja). Patīk mēģināt saprast.. or kā tautā saka "iepazīt cilvēkus bez runāšanas.

Es izklausos pēc slima ..mmm... profesora or smth, vai ne? &D Nu whatever - manas problēmas &))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2005-07-08 15:14 (saite)
neizklausies tu pēc profesora, bet man ir jāsmejas kad tu kaut ko stāsti nopietnā balsī un skaties uz savām rokām. .vai kaut ko rokās ņurci:).. tas ir smieklīgi.. no tiesas:))) baigi normāli.. tik smieklīgi.. man:)

un man patīk baudīt to ko pasaule dod.. un ja vēl kopā ar kādu ko mīli .. tad;) .. ohh myy.... pasaule pazūd un rodas cita.. varbūt mazliet izdomāta.. bet tomēr.. ne jau tu viens tai tici.. un pārējais nav svarīgi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2005-07-08 14:29 (saite)
P.S. - un.. nūū.. tu vari arī uzraxtīt savas "garās" domas par TO.., ja ir laiks. &) Vari rakstīt mailiski. Katrā ziņā tā būtu kind of izglītojoša informācija, kas noteikti man pašam ir interesanta. Tāpēc, es pat būtu priecīgs, ja tu kaut ko uzraxtītu &) Bet nu.. tas tā &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dialogs
2005-07-08 14:30 (saite)
me njirdz...

bet man ir ljoti daudz darba:///

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-07-08 14:37 (saite)
Nu es jau varēju uzraxtīt "Davai raxti man TAGAD!".. bet katrā ziņā es tā neraxtīju, kas nozīmē, ka šis lūgums/piedāvājums paliek spēkā uz neierobežotu laika termiņu &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?