icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-06-13 18:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:biku noskrējies, biku izslāpis
Mūzika:Simple Plan - Utitled (skaista dziesma)

Jaunās durvis. Atliek tikai atslēgt &)
Šodien biju aizgājis līdz Ķīpsalai, meklēt to ēku (firmu), kur man rīt būs pārrunas. Gāju no mājām ar kājām, lai uzņemtu laiku, kas vajadzīgs, lai līdz turienei tiktu ar kājām (lai rīt nesanāktu kavēt). Izsecināju, ka jāiziet ir ~1 h iepriekš.. tā lai es tur būtu kādas 10 minūtes ātrāk. Vispār vide tur ir ļoti skaista. Tā biroju ēka atrodas ~ 200 m aiz Ķīpsalas halles tālāk uz jūras pusi. Iestāde izskatās samērā prestiža. Blakus tai bija daudz mašīnu... un visas samērā dārgas... Protams, ka no tā secinājumus izdarīt nedrīkst. Varbūt tie bija klienti.. taču jebkurā gadījumā iespaids palika labs. Rajons samērā mierīgs. Dažviet varbūt pat krimināls. Taču tas mani nenomāc. Apkārt ēkai ir zaļumi. Blakus - Daugava. Gaiss tur ir ļoti smaržīgs, apkārt viss zied.. un vispār tur viss ir ļoti skaists &) Turpat blakus biroju ēkai atrodas noliktava. (Man ir aizdoma, ka tieši tur notiks mana iespējamā darbošanās. Vai katrā ziņā ap turieni).

Netālu pamanīju busu pieturu ar numuriem 276, un 280 A. Tas tika darīts katram gadījumam, lai zinātu kāds sabiedriskais transports tur piebrauc vistuvāk. Ja to darbu dabūšu uzreiz ķeršos pie tiesību likšanas... un līdz jaunajam gadam man ir mērķis iegādāties "riteņus" (tik šoreiz neko nesolu.. jo ķipa man, pēc maniem solījumiem, tiesībām sen jau bija jābūt &P ).

Vispār.. man tur patika &) Pat vairāk nekā tajā VP Marketā. Vienīgi piekļūt tur ir bik grūtāk, bet tas nekas &) No rītiem varēs izstaigāties.. un pēc darba pastaigāt gar Daugavu. Varbūt būtu vērts iegādāties riteni... taču tad zudīs pastaigas gars &)

Uz ēkas ieraudzīju 5 firmu simbolikas: "PEAB", "Systemair", "Komerccentrs DATI grupa", "Schaller", "Akaabel". Pagaidām nav ne jausmas kura no tām būs tā, kurā man būs pārrunas. Varbūt arī neviena no tām. Rīt no rīta pa ceļam uz turieni vēlreiz uzzvanīšu, lai to noprecizētu, jo šobrīd tas jau būs par vēlu. Slikti. Man vajadzēja par to padomāt agrāk... un tad es varētu izdibināt informāciju par šo firmu i-netā, kas man rīt noteikti noderētu.

Izprintēju savu CV un motivācijas vēstuli (arī CV formu no cv-online.lv), pieliku klāt fotogrāfijas. Mapē ieliku arī pasi. Esmu apbruņojies ar visu nepieciešamo.. un esmu gatavs &) Šaubu nav ne mazāko. Baiļu - vēl mazāk. Iešu, darīšu, ņemšu. Ja neņems mani, iešu citur. Bet iešu. Ja līdz jūlijam man nekas nemainīsies (arī tādu iespēju es pieļauju), tad mana izvēle ir armija. Lūk tā. Izlemts.

P.S.- "nekas nemainīsies" = tad, ja man gadījumā radīsies bezcerības sajūta dabūt labu darbu. Es negribu iet apkalpošanas sfērā.. vai kur citur konkurēt ar skolniekiem/studentiem. Es negribu laist vējā vēl savas dzīves laiku. Es gribu iet, mācīties, gūt pieredzi, augt. Ja man radīsies pārliecība, ka man tas neizdosies, es iešu armijā. Un pēc gada sākšu visu no gala.
(Just lai to iešanu armijā nepārprot)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]het
2005-06-14 10:38 (saite)
a mok tās mašinas no blakus mājām:P

anīvai, tur šmukas mājas aiz ķīpenes ir, un smux skats tālāk, kad vakaros mit mašīna tur aizžinās:)

armija? het pazibin ačus mmmmm, nunu, ganka TIK tālu nenonāksi:) ups, laikam, jau ņēmu un pārpratu to armija, ja >:D?
ehh, dievinu rītus, sauli mmmmm i Štokmani arto puisi :DD ehh, cik maz vajag tomēr rīta smaidam kautvai zinot, ka darbs , vupiii :))
un vakari ar dieviigi, bee, akal es te aizraavos :p
žvankstu kā nu sazin kāda tur tāda :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-14 12:13 (saite)
Jēēē! Beidz žvankstēt! &DD

Mājas ta tur smukas.. bet tas darbs ir vēl tālāk aiz tām mājām, kur mājas vairs nav tik smukas... &)
Mašīnas viennozīmīgi ir no tās ēkas.

Kas vēl.. hmm... kas par puisi un Štokmannu ? &)

Jā.. man ar sāk pazust smaids no sejas, zinot, ka man darba NAV. &)

Bet nu.. biju šodien pārrunās.. bet par to coming up manā postā &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-14 12:16 (saite)
het šašmaid :)
bēēē, man šorīt žvankstāmais galīgs >:)

mmm, nu štrutns ar ēku, brukt kopā ganka nebrūk ne? i quess :p mmm, pie māšinām šiltes, ka tās tur no tās ēkas :D?

eeeeeem, es jau nezinu, kas viņš par puisi, betnu puisis, kas worko Štokmanā tas gan bij :p

mmm nunu, padomā par tiem, kam zūd smaids ejot uz darbu, laigan, vakardien bija patīkami, kad pienāca sms, ka kontā nenokurienes pārskaitīta prēmija uz jāņiem un tad gan bija uz sekundi tā mmmm wīī, pfe, laigan, nauda ir tikai nauda un tā nenes laimi!

viss tak notiek tā kā jānotiek ne? būs ar Teu tas darbs i varēsi tad teikt - uuu, cik labi bij tad, kad man viņa nebija :p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-14 12:53 (saite)
Jē jē.. protams &D Tu aizmirsi, ka esmu kļuvis par darbaholiķi. Un ja man nav darba, un visi citi strādā, tad es nezinu kur likties &))

Nē.. ēka tur ir moderna, kruta, ar visādām drošības sistēmām, kodiem, kamerām utt... viss ļoti moderns. Vienk tai apkārt nav citu ēku, kurām varētu piederēt tās mašīnas &) Vienai kruts numurs - DM 7777. &) Uzreiz iekrita acīs (tik par burtu pareizumu neesmu pārliecināts). Hmm.. un tā ēka sanāk itkā prom no visām citām ēkām.. un apkārt viss zaļš &) Patiesībā pēc adreses "Balasta dambis 80a" to būtu grūti atrast, jo balasta dambis beidzas teorētiski vēl pirms tās (t.i. ceļš beidzas).. tur sanāk iet pa citu ielu, kur pēkšņi ieraugi adresi "Balasta dambis". Hmm.. es būtu nodomājis. &) Galīgi neloģiska atrašanās vieta... taču tāda nu tā ir. Pārrunās man teica, ka baidījās, ka to māju nemaz var neatrast. Jo to IR grūti atrast. Bet tomēr.. redz kā &) Ceļā man trāpās tantiņa. Es pasmaidu. Un izspiežu no viņas informāciju, kur tā ēka ir. &))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-14 12:58 (saite)
ak, Tu, šmaidēklis tantiņām un pietam izspiedējs vēl pie viena ar :p
omg omg omg >:DD

ehh, mmm, nu vopšem, kinda kruta >:)
mm es gan gribeetu nummuru nez, ar "3" kiem vai kur ir "13" vispār jau tikai ar cifru "13" \m/ shausmiigi tiik shis skaitlis un nez kpc taads palaimiigais ar man vinsh ir allazh bijis:) kautvai vakardien - preemija, i nemaz negaidiitaa, pietam, lielaaka kaa te ir bijis visus citus gadus :)

mmm, darbaholisms, piedod, bik sux:p taapeec moshk atelpa ir tieshi tas ko vajag un tie citi? kamoon, visi nedara ko citi dara, galu galaa, katram savs, taatad neskaties, ko citi dara, bet dari pats kautko savu:) ajj, vopshim, jaacer, ka doma ir +/- uztverta man te žvangstot >:)

mmmmm bet visaa visumaa, anyway, pieredze kautvai darba parrunaas atkal ir guuta, laigan, jeezinj, ciest es nevaru taas darba paarrunas, no domas vien slikti sametaas, it iipashi jo sievietes ir taas kas vada paarrunas un ejot sievietei, vinjas allazh kaa uz konkurenti luur un tad shtuko vai esmu skaistaaka par vinju vai tomeer nee, tb vai esmu konkuretns!
fe, un taa boliishanaas no zoleem liidz matu galiem :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-06-14 13:19 (saite)
Haha. Tur jau tā lieta, ka sievietes bieži novērtē tikai sievietes &)) Nu tik daudz par konkurenci...

13 - tā ir māņticība. Citādi tam skaitlim nav nekādas atšķirības no citiem. Just ja 13. datumā kas notiek slikts - to uzreiz atceras. Ja notiek 13. datumā kas labs.. vai nenotiek nekas slikts - to retāk atceras. Māņticībai arī ir sava psiholoģiskā ietekme &)

Zinu, ka darbaholisms moška sux. Bet citreiz ir tā, ka tas ir jēdzīgākais, ko tu savā dzīvē dari. &) Atpūsties varēs vienmēr. Atelpa.. es labāk katru dienu ceļos ar apziņu, ka man ir darbs. Bez uztraukuma. Nekā ceļos katru rītu ar domu, ka man nav darba, ka man nauda drīz beigsies un man nebūs ko ēst &P. Taču domu, protams, uztvēru.

Runājot par pārrunām.. man tās sāk patikt ar vien vairāk un vairāk. Tas ir interesanti! &)) Nu es eju, un runājos ar tiem cilvēkiem. Man tā ir kā spēle. Spēle, kurā nevar zināt kas vinnēs. Bet es gribu vinnēt, tāpēc es to spēlēju centīgi. Ja es zaudēju, tad es no kļūdām mācos, lai tās nepieļautu nākamajā "spēlē". Es gribētu kļūt par "pārrunu karali" - t.i. cilvēku, kurš vismaz 90% gadījumos vinnē šo "spēli", jeb iziet pārrunas.&D Bet nu pagaidām tā ir vairāk vai mazāk kā spēle for me, lai mazinātu to nopietnības sajūtu &)) Nu ķipa doma = visā sliktajā jācenšas saskatīt kas labs. Un tāpēc man pārrunas = +/- fun &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]het
2005-06-14 13:25 (saite)
mmm, jā, sieviete sieviete 98% man liekas, ka uztver kā konkurenti, lai kur un kādā situācijā maz nebūtu, ja ja, tādas nu mēs esam:)

mmm nez, neesmu māņticīga, bet, protams! cilvēka prāts iegalvot spēj visu un gala beigās to pārvērst realitātē, ja mahten uzto ietekmējās un visu energy velta tam, aber naklar, viss spēks ir domās/ticībā! un 13, nu, man tīk tas apaļais cifrs, tāds fifīgs patrāpījies:) aizkam "3" man dzimumdienā ar patrāpījies, takšto tuvs sirdij, hehe :)

mmm, jā, žēl, ka nav vērdiņa ne? laigan, ja būtu, tad izzustu vērtība naudai un tā tālāk tas pakārtotu vienaldzību vispārēji uz dzīvi.
nujā, darbs, nu, man nav nekas pret strādāšanu un tā, betnu par lielu dozās es sāku palikt īgna un miegaina un tad ar veselība uzsit savu un ir sūdīgi, bet visā visumā anīvai - šmaidu, jo, jāpriecājas, ka maz ir tāds un tā tālāk:)

mmm, nez, man riebj jau pamataa tas, ka sievietes sievieti kaa konkurenti un es varu runaat ko gribu, bet ja nepatikshu, nu nekas mani tai darbaa tur nedabuus un punkts. sheku es vorkoju mani pienjeema, jaatziist, ka pa paziishanu, betnu viirieshi, sou, jaa, nemaz nerunaajot parto, ka mans priekshnieks man pirmos 3 meeneshus sita kanti, kameer vinsh paldies diivam tika aizsuutiits uz Holandi uz 2viem gadiem workot, betnu paareejais - te daudz zhenshenu, aizkam, es te taada jaunaakaa >:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?