het ([info]het) rakstīja,
mmm, jā, sieviete sieviete 98% man liekas, ka uztver kā konkurenti, lai kur un kādā situācijā maz nebūtu, ja ja, tādas nu mēs esam:)

mmm nez, neesmu māņticīga, bet, protams! cilvēka prāts iegalvot spēj visu un gala beigās to pārvērst realitātē, ja mahten uzto ietekmējās un visu energy velta tam, aber naklar, viss spēks ir domās/ticībā! un 13, nu, man tīk tas apaļais cifrs, tāds fifīgs patrāpījies:) aizkam "3" man dzimumdienā ar patrāpījies, takšto tuvs sirdij, hehe :)

mmm, jā, žēl, ka nav vērdiņa ne? laigan, ja būtu, tad izzustu vērtība naudai un tā tālāk tas pakārtotu vienaldzību vispārēji uz dzīvi.
nujā, darbs, nu, man nav nekas pret strādāšanu un tā, betnu par lielu dozās es sāku palikt īgna un miegaina un tad ar veselība uzsit savu un ir sūdīgi, bet visā visumā anīvai - šmaidu, jo, jāpriecājas, ka maz ir tāds un tā tālāk:)

mmm, nez, man riebj jau pamataa tas, ka sievietes sievieti kaa konkurenti un es varu runaat ko gribu, bet ja nepatikshu, nu nekas mani tai darbaa tur nedabuus un punkts. sheku es vorkoju mani pienjeema, jaatziist, ka pa paziishanu, betnu viirieshi, sou, jaa, nemaz nerunaajot parto, ka mans priekshnieks man pirmos 3 meeneshus sita kanti, kameer vinsh paldies diivam tika aizsuutiits uz Holandi uz 2viem gadiem workot, betnu paareejais - te daudz zhenshenu, aizkam, es te taada jaunaakaa >:D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?