icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Haha. Tur jau tā lieta, ka sievietes bieži novērtē tikai sievietes &)) Nu tik daudz par konkurenci...

13 - tā ir māņticība. Citādi tam skaitlim nav nekādas atšķirības no citiem. Just ja 13. datumā kas notiek slikts - to uzreiz atceras. Ja notiek 13. datumā kas labs.. vai nenotiek nekas slikts - to retāk atceras. Māņticībai arī ir sava psiholoģiskā ietekme &)

Zinu, ka darbaholisms moška sux. Bet citreiz ir tā, ka tas ir jēdzīgākais, ko tu savā dzīvē dari. &) Atpūsties varēs vienmēr. Atelpa.. es labāk katru dienu ceļos ar apziņu, ka man ir darbs. Bez uztraukuma. Nekā ceļos katru rītu ar domu, ka man nav darba, ka man nauda drīz beigsies un man nebūs ko ēst &P. Taču domu, protams, uztvēru.

Runājot par pārrunām.. man tās sāk patikt ar vien vairāk un vairāk. Tas ir interesanti! &)) Nu es eju, un runājos ar tiem cilvēkiem. Man tā ir kā spēle. Spēle, kurā nevar zināt kas vinnēs. Bet es gribu vinnēt, tāpēc es to spēlēju centīgi. Ja es zaudēju, tad es no kļūdām mācos, lai tās nepieļautu nākamajā "spēlē". Es gribētu kļūt par "pārrunu karali" - t.i. cilvēku, kurš vismaz 90% gadījumos vinnē šo "spēli", jeb iziet pārrunas.&D Bet nu pagaidām tā ir vairāk vai mazāk kā spēle for me, lai mazinātu to nopietnības sajūtu &)) Nu ķipa doma = visā sliktajā jācenšas saskatīt kas labs. Un tāpēc man pārrunas = +/- fun &)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?