icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-08-11 01:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu ko..
varu sevi apsveikt!

Nokjeeru savu pirmo graavi.
Bildes buus veelaak...

Vispaariibaa, esmu laimes kreklinjaa dzimis, nudien. Jo ar 90 uznesoties uz gruntenes, un iesliidot graaviii, opie kam guustot minimalus mashiinas bojaajumus un 0 cietushos = tieshaam uuberestest luck!
Visi 3 bijaam bik shokaa, peecaak, kad noorganizeejaam mashiinas izvilkshanu no graavja un aizbraucot (ar to pashu mashiinu) liidz tusam. Rokas iisti saaka triiceet tikai tad, kad jau biju aizbraucis, nolicis mashiinu.. un apdomaajies. Nu tieshaam uberlaks!

Un stulbi kljuudiijos. Buus maaciiba man.

Signe un Vilma uztveera visu ljoti mieriigi, un peec jamo vaardiem, taj sliideeshanas graavii momentaa pat nesabijaas. Man taj briidii galvaa bij tik apzinja, ka nu jau es vairs neko kontroleet nevaru.. un man ir 2 pasazhieri. Kad mashiina ar priekshu atsitaas pret zemi, uzmesdama pakalju augshaa... un tad nokriitot apakalj uz ritenjiem.. un pilniibaa apstaajaas, bij taads nopuutiens. Veiksme - nudien.

Jociigi arii tas, ka no rīta ejot uz mashiinu, man priekshaa noskreeja melns kakjeens. Un kad es iekaapu mashiinaa, jams taa ilgi uz mani luureeja savaam dzeltenajaam achteleem. Laikam jau biju to pelniijis.

Riit jaanomaina prieksheejaa 1 faara (lampinja), un jaapiedabuu/jaanomaina prieksheejais plastmasas bamperis.

Luuk jums Opeljpower! Un peec tam nesakiet, ka jams ir suuc. Nez vai tam pasham golfam tur klaatos labaak &)

Naak miegs. GN!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

tr
(Anonīms)
2006-08-11 08:33 (saite)
gratz on lvlup!

(Atbildēt uz šo)


[info]lodzinjsh
2006-08-11 09:27 (saite)
:D malacis! Tas man atsauc atmiņā, kā es pirms ~2 gadiem Jāņos braucu ar vienu beibi kkur, laikam pēc alus. Tb tā beibe bija pie stūres un šamā izdomāja pagonkot...pa zemes ceļu.... :D Grāvis bija klāt kā likts :D
Āmmm.. un reizi kad ar tr aizgājām katāties uz svaigi uzkritušo sniedziņu un jams ieslīdēja stabā :D viiiii

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-08-11 10:30 (saite)
Bļēēē..
Tu pat iedomāties nevari cik veiksmīgs es vakar biju!
Nu visi koļegas, kas to redzēja un jovairāk mēs, kas braucām, joprojām nevaram īsti aptvert, kā var šitā te veiksmīgi un mīksti noavarēt, uz 90 ienesoties grāvī.

Kā Uldis izteicās - "kāds tur no augšas būs pielicis savu roku".

Tik daudz sagadīšanos...
- mašinu nesanesa uz sānu, citādi būtu ripojuši;
- mašīna neapvēlās uz jumta pāri, kad ienesāmies grāvī un jamā nostājās uz purna metot pakaļu pāri.. bet tad atkrita apakaļ;
- ieskrējām mīkstā melnzemē;
- Signe (grāmatvede) sēdēja īstajā pusē aizmugurē. Ja sēdētu otrā, mašinu parveltu uz sānu, iespējams;
- uzreiz klāt piebrauca vietējais un pa 5 Ls izvilka mašinu no grāvja. Praktiski 15 minūtes mēs tur tik pabijām, ņemot vērā, ka tas bij ārpus apdzīvotas vietas.
- viss, kas mašīnai bojāts = labā priekšējā fāra (spuldzīte sapisās) un bik izrauts plastmasas bampers (bet nu tik minimāli, ka vizuāli to pat pamanīt nevar, kad atlikām apakaļ;
- visi 3 pilnībā veseli un nesavainoti;


Vakar sēdēju taj kempingā, un apdomāju.. kā varēja būt.

Vilma (apkopēja) bij par to visu tādā starā, ka uz jautājumu, vai atpakaļ jamā ar mani brauks viņa atbildēja: "A tu vēl šaubies??" &D

Nu karo4, būs tagad mācībiņa, ka uz 90 no asfalta uz grunteni līkumā iet nevaig... un būs arī ko atcerēties kā piedzīvojumu.

Kolēģi vakar smējās - nu re.. būtu pasākums kā pasākums, a reku Robčiks vismaz kaut kādu actionu uztaisīja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mafia
2006-08-11 11:19 (saite)
Te nu man arī jāpiekrīt, ka opeļi tomēr negāžas uz jumta! :) Mums ar vienreiz ar opeli grāvi ienesa, bet uz tādas foršas nogāzes, ka tikpat labi varēja būt pāris kūleņi un kas zin kā beigtos... ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?