icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2005-04-04 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: lonely
Mūzika:Ai man te kaut ko koleegji saka.. a man vienalga. Es pukstu!

Luuk kaada dziive. Pat, kad gribas parunaat - nav laika. Kur cilveece skrien? Kur taa steidzas? Uz aatraaku sevis izniicinaashanu? A kaapeec nevareetu visu muuzhu noguleet pljavaa, skatoties uz viena un taa pasha koka zariem? Vienkaarshi iet pa mezhu, ieraudziit koka diigstu, apgulties 2 metrus no taa... un skatiities, skatiities, skatiities... redzeet katru shii koka dziives dienu, katru paarveertiibu, izmainju. Zinaat par sho koku visu. Un guleet, guleet, veerot... liidz shis koks sapuutu un uzkristu tev virsuu. Nu un, ka nepaguutu laiciigi izgudrot auto vai kaadu jaunaako tehnologiju ieroci? Toties dziive buutu pavadiita ar kaut ko, ko tu miili, kas tev ir tuvs, par ko tu zini visu, un kursh zin visu par tevi... un tu justos laimiigs.

Un tad.. kaut kur.. kaut kad... es uzdodu sev jautaajumu: uz kaadu meerkji es vispaar skrienu? Jo ir bezjeedziigi skriet, ja nav meerkja. Un es to neredzu. Ak jeel - PARAADIET MAN MEERKJI! Un es to sasniegshu!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]varde
2005-04-04 16:24 (saite)
Ir tāds pastāsts [atvaino, ja ir par garu..]:
kāds afrikānis banānkoku plantācijā guļ zem banānkoka, skatās mākoņos, vēro apkārtni, bauda, dzīvo, jūtas laimīgs. pienāk eiropietis un saka - "ko tu tā, paskat, tev ir vesela banānkoku plantācija, pilns ar banāniem! novāc, pārdod, eksportē uz eiropu, taisi biznesu, esi bagāts, būs tev meičas, mašīnas, drēbes, mājas, vissss!!! Un tad brauc atpakaļ un takš guli zem tā banānkoka laimīgs!"
āfrikānis saka "Bet es jau guļu zem tā banānkoka laimīgs!"....

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-04-04 17:04 (saite)
Jaa. Aafrikaanis ar saprata to, ko eiropietis varbuut sapratiis tad, kad jau gulees uz naaves gultas &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pandora
2005-04-04 20:16 (saite)
" Iedomājies, ka tava dzīve ir pati pilnība. Tu dzīvo lieliskā pasaulē, kurā dzīvo lieliski cilvēki. Tev ir viss, ko tu vēlies, un ikviens dara to, kas ir labi un pareizi. Tu pat nepaspēj izsacīt vēlēšanos, kad tā jau piepildās. Kā sapnī. Un tu vari dzīvot , cik ilgi vien gribi.
Iedomājies, ka pēc simts vai divsimts gadiem tu sēdi baltā, nevainojami tīrā karēslā un skaties krāšņu filmu. Tu domās iesaucies:" Cik pliekani! Nekādu emociju!" " (Paulu Koelju)
varbūt tas nav gluži tas pats par ko tu uztraucies, bet abos gadījumos izjūtas ir vienādas.....lai arī brīžiem gribas apstāties(un kā vēl gribas)un to arī vajag darīt, tomēr pārāk ilgi stāvēt cilvēks nevar..tas noved pie garīgas un ļaunākajos gadījumos pie fiziskas nāves.....un man kaut kā neticas ka augstāk minētais zem banānkoka gulētājs tur arī pavadīja turpmākās dienas...lai izbaudītu mieru ir jāzin kas ir steiga....tas ka vienu brīdi cilvēks ir pārliecināts ka visu mūžu varētu gulēt zem koka, nenozīmē ka 'viņš to varētu....lai aŗī cik tas nešķistu skaisti, tomēr pēc kāda laika cilvēks aizmirstu to kas bija pirms viņš apgūlās zem koka, un viņš gluži kā pirms tam ilgojās pēc miera sāktu ilgoties pēc steigas.....lai gan cilvēki tiešām mūsdienās skreien pārāk ātri unpaši nemaz nezinādami kur, tomēr arī pretājās galējībās nevajag krist......lai nu kā, bet ja haizivis pavadītu miera stāvoklī piecas minūtes, tās nomirtu:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2005-04-05 09:35 (saite)
Nu varbuut manis raxtiitais izklausaas trakaak, nekaa ir patiesiibaa &). Es zinu, ka taa ir kaa tu raxti, un to pashu ir raxtiijushi pirms tevis jau daudzi... Arii man pasham ir taa, ka nevaru ilgi "seedeet uz vietas". Tas mani nomaac, sagrauj, izniicina. Kaads reiz raxtiija, ka "Cilveeka dabaa, ir atpuushoties no viena darba, kjerties pie otra". Pat guljot un skatoties uz to pashu koku, cilveeks nekad nespees nenodarbinaat savas smadzenes. Ja vinjsh nedara fizisku darbu, tad tas veic intelektuaalu (filosofee, domaa, izgudro, sacer, u.t.t.). Manaa gadiijumaa "apstaaties" bija vairaak domaats, kaa varbuut sevis mierinaajums. Tas ir tikai abstrakts apziimeejums, kas simbolizee mieru, klusumu.. varbuut laimi.
Tas texts bij vairaak par teemu: katru dienu viens un tas pats - darbs, maajas. Gribas tomeer kaut kaadas paarmainjas..... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Viss. Man jaastraadaa. "Dazhs labs" jau dusmojas, ka daudz darba un lai es kjeros klaat. Un taa visu laiku. Taisa no cilveeka mashiinu, kurai pat nav laika veltiit laiku savai gariigai/moraalai/intelektuaalai attiistiibai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pandora
2005-04-05 17:16 (saite)
Cilvēk!!!! kas tu nezini tādu vārdu kā "nē"?? cilvēku tikai tik tālu var uztaisīt par mašīnu, cik viņš to ļauj...ārprāc...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2005-04-05 17:39 (saite)
Man ir labs darbs &) Labs kolektiivs. Laba firma. Es zinu, ka vareetu tagad iet un atrast sev taadu darbu, kuraa man buutu daudz briiivaa laika, utt. Bet pasaulei tak vajag arii cilveekus, kas STRAADAA, nevis tikai izliekas, ka straadaa &)

Es nesuudzos par to , ka man daudz darba... tikai gribeetos arii piemeerotu atliidziibu, kuru diemzheel muusu firma pagaidaam nespeej sniegt. Mees tur esam kaa gjimene. Vai tu vareetu pateikt "nee" gjimenei? Pateikt "sorry. Es no jums aizeju labaakas dziives mekleejumos".

Ai nez. Patiesiibaa negribu runaat par sho teemu, jo man ir aizdomas, ka beigaas tieshaam atklasies, ka es nespeeju pateikt "nee" &P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pandora
2005-04-05 18:43 (saite)
vismaz godīgi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?