icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Nu varbuut manis raxtiitais izklausaas trakaak, nekaa ir patiesiibaa &). Es zinu, ka taa ir kaa tu raxti, un to pashu ir raxtiijushi pirms tevis jau daudzi... Arii man pasham ir taa, ka nevaru ilgi "seedeet uz vietas". Tas mani nomaac, sagrauj, izniicina. Kaads reiz raxtiija, ka "Cilveeka dabaa, ir atpuushoties no viena darba, kjerties pie otra". Pat guljot un skatoties uz to pashu koku, cilveeks nekad nespees nenodarbinaat savas smadzenes. Ja vinjsh nedara fizisku darbu, tad tas veic intelektuaalu (filosofee, domaa, izgudro, sacer, u.t.t.). Manaa gadiijumaa "apstaaties" bija vairaak domaats, kaa varbuut sevis mierinaajums. Tas ir tikai abstrakts apziimeejums, kas simbolizee mieru, klusumu.. varbuut laimi.
Tas texts bij vairaak par teemu: katru dienu viens un tas pats - darbs, maajas. Gribas tomeer kaut kaadas paarmainjas..... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Viss. Man jaastraadaa. "Dazhs labs" jau dusmojas, ka daudz darba un lai es kjeros klaat. Un taa visu laiku. Taisa no cilveeka mashiinu, kurai pat nav laika veltiit laiku savai gariigai/moraalai/intelektuaalai attiistiibai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?