icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-05-24 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Blah!
Nu karo4e zviedrs nespeej sataisiit nevienu no 2 sapliisushajiem instrumentiem. Muusu priekshnieciiba ir nenormaali agresiivi noskanjota, jo mums atsuuta tehnikji lai salabotu aparaatu... a jams kasa pieri un no vinja jeega nav lielaaka kaa no saveejiem.

Tizlaakais, ka abi aparaati nopliisa Strados - muusu lielaakajaa pelnjas avotaa.

This sux. Tagad jamie ies nabagu lamaat, tachu es tak redzu, ka taa probleema tieshaam ir smaga.. ja taa buutu normaala probleema, pats buutu ticis galaa. Bet ja viss HelpDesks nevar neko izdomaat.. tad jau nu tur ir gruuti piekasiities. Zheel man to zviedru koleegji vienvaardsakot. Domaaju, ka arii vinjsh pats nav diez ko prieciiigs, ka nespeeja paveikt to, kas no jamaa bij prasiits. Man tach ir taapat. Ja nevaru sataisiit, iekriitu nelielaa depresijaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bordo
2006-05-24 12:23 (saite)
Švedam pizdā! :)
Nu bet ja nopietni tad kapēc šamie sūta tādu kas nevar izdarīt neko? Galu galā ja reiz sūtu uz citu valsti tad jāsūta labākais lai tiešām var sataisīt... Protams saprotu to kexu ka sūdīgi var justies nesataisot. Man liekas, ka tas zviedru aministrācijs iesūkāja šinī gadijumā atsūtot nepareizo personu. Un no jūsu vadības nebūsu korekti braukt virsū šitam kexam... kautgan nezinu kāda jums tur sistēma!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-05-24 15:22 (saite)
Nu, nenolamaaja jau jamo itkaa. Bet deva zinaat, ka probleema taa vai shaa ir jaatrisina. Pat izteica domu suutiit aparaatu uz Zviedriju labot, kas nav iipashi laba doma no zviedra viedoklja.

Amm.. nu jaa. Probleema ir... un kaut kas ir jaashtuko. Pasuutiiju softa installu. Meeginaashu paarinstaleet softu. Ja tas neliidzees... buus jaapeerk jauns aparaats un jaaliek vietaa (baigaa nauda).

Zviedri suutiija labu inzhinieri. Principaa arii es (kaa peedeejaa laikaa izraadaas) ne ar ko neesu sliktaaks. Bet shiis 2 probleemas ir tieshaam lielas.. un tur nevar taa prosta atbraukt un sataisiit (iznjeemums ir, ja shii probleema jau ir kkur notikusi - bet nebija). Tur ir jaapieiet ljoti radoshi un shii probleema (ceelonis) ir jaatrod. Taa var buut viena no "n" plateem, tas tik pat labi var buut softa gljuks. Ai nu karo4 nedomaaju, ka man jaaiedziljinaas siikumos, jo to ir gruuti pastaastiit nezinosham cilveekam. Katraa zinjaa es to aparaatu uznjemos sataisiit jebkuraa gadiijumaa (ja man buus iespeeja), lai zinaatu kas tur bija un lai apmierinaatu savu zinjkaari. Bet ja softs nebuus pie vainas, tad jauns aparaats buus vien jaasuuta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bordo
2006-05-24 16:55 (saite)
Nē nu zinoš nezinošs kāda starpība. tāpat jebkurai elektroniskai iekārtai princips ir vienāds. Ir problēmas dzelžu līmenī un ir problēmas softu līmenī!
Šinī gadijumā viņiem bija jāatsūta zinošākais cilvēks tieši par tiem aparātiem. lai pat ja viņš nevar sataisīt tad vismaz pasaka kapēc nevar nevis plāta rokas kā tu teici. Teiksim ja tev būtu firma un būtu filiāle ārzemēs... Būtu jāsūta speciālists. Tas jau ir izmaksas tapēc lai samazinātu tās vajag aizsūtīt labāko pa to tēmu lai nebūtu velreiz jāsūta vai tieši kā tagad sanāk ka domas par paša aparāta sūtīšanu atpakaļ...
Saki ko gribi. Vainu viņiem nav labāku speciālistu (Par ko gan es šaubos) vai arī viņi ir nokļūdījušies ar speciālista izvēli komandējumam!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-05-24 18:20 (saite)
Nu var buut taa arii ir.
Tomeer tas ir tikai "HelpDesk" un tur cilveeki konsultee paarsvaraa klientus etc. Ja probleema ir lielaaka, arii vinjiem jaasarauc piere.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-05-24 18:28 (saite)
Jamie tagad caur Vaaciju (razhotaajvalsti) risinaas sho probleemu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?