icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Nu, nenolamaaja jau jamo itkaa. Bet deva zinaat, ka probleema taa vai shaa ir jaatrisina. Pat izteica domu suutiit aparaatu uz Zviedriju labot, kas nav iipashi laba doma no zviedra viedoklja.

Amm.. nu jaa. Probleema ir... un kaut kas ir jaashtuko. Pasuutiiju softa installu. Meeginaashu paarinstaleet softu. Ja tas neliidzees... buus jaapeerk jauns aparaats un jaaliek vietaa (baigaa nauda).

Zviedri suutiija labu inzhinieri. Principaa arii es (kaa peedeejaa laikaa izraadaas) ne ar ko neesu sliktaaks. Bet shiis 2 probleemas ir tieshaam lielas.. un tur nevar taa prosta atbraukt un sataisiit (iznjeemums ir, ja shii probleema jau ir kkur notikusi - bet nebija). Tur ir jaapieiet ljoti radoshi un shii probleema (ceelonis) ir jaatrod. Taa var buut viena no "n" plateem, tas tik pat labi var buut softa gljuks. Ai nu karo4 nedomaaju, ka man jaaiedziljinaas siikumos, jo to ir gruuti pastaastiit nezinosham cilveekam. Katraa zinjaa es to aparaatu uznjemos sataisiit jebkuraa gadiijumaa (ja man buus iespeeja), lai zinaatu kas tur bija un lai apmierinaatu savu zinjkaari. Bet ja softs nebuus pie vainas, tad jauns aparaats buus vien jaasuuta.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?