icecuba ([info]cuba) rakstīja,
@ 2006-01-11 10:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaatziist, ka shoreiz jebkaadas manas prognozes nebija tuvas patiesiiibai. Piedaavaajums mani ljoti ieintereseeja, neskatoties uz to, ka es uz tikshanos gaaju tikai taa... ar domu, ka tik un taa jau palikshu UniSataa.

Tagad manaa praataa saak raisiities domas par teemu "kaa mieriigaak un bez kaut kaadiem skandaaliem vai dissapiontmentiem nokaarto aizieshanu no UniSata, jagadiijumaa mani jaunais piedaavaajums patieshaam ieinteresees. Materiaali, protams tas mani ljoti piesaista. Arii "jaunas mantinjas", ko izzinaat un izpeetiit (ar ko "paspeeleeties") tur buus daudz. Mediciina... nozare, ar kuru veel paaris dienas atpakalj es domaaju, ka man nebuus dziivee saistiibu. Bet tad peekshnji jautaaju pats sev "Pie Vella, kaapeec ne?". Man vienalga kaadaa seciibaa es eju caur visu. Jo vairaak jo labaak. Zinaatkaare - tas ir manas dziives stimuls. Sateliiti.. lieta, kas gadu atpakalj man veel likaas svesha un nesaprotama, kljuvusi par elementaaru kaa kalkulators.

Skjiet, ka tieshi shii domaashana mani piespiediis pienjemt sho piedaavaajumu (laikam jau paldies Yanai buus jaasaka).

Nee, nee, nee. Tas veel nav gala leemums. Vienkaarshi man iemirdzejaas achteles. Tas arii viss. Pirmais iespaids.. Naakam otrdien braukshu izpeetoshaa ekskursijaa (dziivajaa redzeeshu jaunaa potenciaalaa darba processu).

Tachu... apmaksaats telefons, firmas mashiina katram darbiniekam, laptops, braucieni uz aarzemeem (gan atpuutas gan apmaacoshie). Viss skan labi. Paaraak labi. Tas ir kaa klusums pirms veetras. Man tas viss jaapdomaa.


Bet, neskatoties uz visu sho... ar mani nav labi. Nezinu kaapee un no kaa. Vienkaarshi nereaali nokritaas pashapzinja. Nu galiigi garaam. Un, kad nokriitas pashcienja, tad daudz kas vairs nepadodas tik labi... tiek pielaistas kljuudas, un briizhiem... shkjiet, ka vairs negribas dziivot. Un gribas mukt.. skriet prom no visiem. Taalu, taalu. Lai neviens neatrastu. Prom...

Nu negaidiiju es, ka ieraugot vinju shitaa iznaaks. Nebiju gaidiijis. Cik ilgi cilveeks speej buut naivs un stulbs? Ticeedams savai kaut kaadai taisniibai, kuru vinjsh ir ieboreejis dzilji savaa apzinjaa. Paaraak dzilji. Tik dzilji, ka briizhiem tieshaam rodas veelme padoties, jo zuud ticiiba, ka to veel buus iespeejams mainiit.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]buka
2006-01-11 14:31 (saite)
kas tās par pēdējām divām rindkop;am? ko tu akal ieraudzīji?

un pastāsti, kas teu būs tai tavā jaunajā darbā jādara?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]cuba
2006-01-11 17:22 (saite)
Ai par taam rindkopaam... karo4 mans kaarteejais cietaizgaajiens, par kuru negribu runaat &P

Jaunajaa darbaa, skaitiishos Mediciinas iekaartu indzhinieris. Attieciigi taa firma nodarbojas ar modernu med. iekaartu izplatiishanu, servisu. u.c.. So es buushu chubriks, kas braukaas pa slimniicaam visaa Latvijaa, apmaaciidams riikoties ar visnotalj modernajiem muusdienu tehnologijas galaproduktiem no dziives attiistiibas straujuma nedaudz atpalikushos aarstus gados. Buushu kaa taads tehnikjis + diplomaats. Or smth. Bet main thing tur buus komunikaacija ar cilveekiem + tehnologiju (iekaartu) remonts, programmeeshana, u.c. veida ar to saistiito probleemu risinaashana.

Bonusi ir taadi, ka tur darbiniekiem tiek izsniegtas mashiinas, laptopi, apmaksaati mob. tel. reekini, viesniicas (ja pie klienta jaabrauc kkur uz Latgali, un kkur vaig palikt pa nakti). Nu utjp. Naakam otrdien (ja es piekritiishu), sarunaajaam taadu kaa izbraucienu, lai es dziivee redzu savas potenciaalaas profesijas pienaakumus. (t.i. ar kaadu esosho darbinieku aizbraukshu izluukbraucienaa).

Pienjemu, ka briivaa laika kljuus veel mazaak, tachu vismaz nebuus taas garlaiciibas seezhot veikalaa (es ceru). Vot tik tiesiibas aatraak un veiksmiigi jaanoliek. Un.. jaaiziet no shitaa nekam nevaidziigaa depresiivaa staavoklja, kuraa esmu iegrimis. &)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-01-11 18:00 (saite)
Aaa.. un pats gruutaakais (es taa shobriid domaaju), buus tas, ka lai es veiksmiigi tur vareetu attiistiities un profesionaali straadaat, man vajadzees bik pamaaciities kjiimiju... un varbuut arii mediciinu, kas (es zinu), ka nav viegli un aatri. Vismaz kaut kaadi pamati, kas man paliidzeetu izprast doto aparaatu darbiibas principus un fiziku.

Karo4 kas zin, mosh kljuushu par taadu kaa scientistu (taadu baltaa halaataa liek in Half-Life) &D, Par ko gan es shaubos.

Vispaar kjiimija = priekshmets, kursh man skolas laikos ir sagaadaajis visvairaak probleemu, jo vienkaarshi nebija intereses (iespeejams dazhaadu apstaaklju vaina). Nu vo. Bet pakaapeniski kaut kaa visas shitaas "speeljmantinjas" saak kljuut interesantas.

Shodien skatiijos vienu paarraidi par vienu krievu zinaatnieku, kursh 7 gadu vecumaa uztaisiija explosionu (eksperimenteejot ar kjiimiju), peec kura uz paaris meeneshiem palika akls. Veelaak jams redzi fotunatley atguva. Njirdziigs taads kekss bija, tachu ariidzan apsveicami gudrs. Es jau uz taadu netiecos, bet bik dziivee paeksperimenteet ar viskaut ko jau var. Iipashi, ja joprojaam nezinu, ko veelos dariit. Kas zin, mosh man kjiimija iepatiksies. ^^ Neaaaa. Diez vai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buka
2006-01-12 22:47 (saite)
ideja skaidra. bet ķīmiju teu vaig tādā gadījumā, ja teu būs jāpiedāvā kkas labortorijā.
un man šķiet grūtākais būtu tas, ka teu būtu jāpārzin ne tikai jaunā produkcija, bet arī vecā, lai tu varētu paskaidrot, kāpēc būtu jāiegādājas tieši tā un ar ko tā labāka par veco.
man liekas, ka teu būtu jādodas izbraucienā, lai varētu izprast savu darbu pirms tu piekrīti, nevis akli jāpiekrīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2006-01-13 11:06 (saite)
Nu, es pielauju, ka kjiimijas/mediciinas zinaashanas saakotneeji no manis neviens neprasiis. Tachu ja man buus jaapaarzin tehnika, tad manis pasha labaa buutu zinaat procesus, kas tajaas iekaartaas tiek veikti. + kaa jau tu mineeji, man buus jaapaarzin to priekshrociibas etc.

Uzskatu, ka tas man naaks tikai par labu - zinaat to visu. Tas paliidzees ne tikai atstaat pozitiivu iespaidu par firmu (jo klientiem ir svariigi, lai firmaa straadaatu zinoshi cilveeki - tas rada uzticiibu), bet ariidzan izprast visu, ar ko ir dariishana.

Kaa zinaams, televizoru var salabot arii bez iipashaam elektronikas iemanjaam, tachu labaak ir zinaat, ko tu dari, savaadaak telljuks peec nedeeljas var palikt par vairs nesalabojamu.

Un par to braukshanu.. es jau sarunaaju, ka naakam otrdien braukshu izluukbraucienaa, lai apskatiitu darba procesu.

P.S.- jess, jess, jess, kaa riit varees padotot/piekviekties &DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?