icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Aaa.. un pats gruutaakais (es taa shobriid domaaju), buus tas, ka lai es veiksmiigi tur vareetu attiistiities un profesionaali straadaat, man vajadzees bik pamaaciities kjiimiju... un varbuut arii mediciinu, kas (es zinu), ka nav viegli un aatri. Vismaz kaut kaadi pamati, kas man paliidzeetu izprast doto aparaatu darbiibas principus un fiziku.

Karo4 kas zin, mosh kljuushu par taadu kaa scientistu (taadu baltaa halaataa liek in Half-Life) &D, Par ko gan es shaubos.

Vispaar kjiimija = priekshmets, kursh man skolas laikos ir sagaadaajis visvairaak probleemu, jo vienkaarshi nebija intereses (iespeejams dazhaadu apstaaklju vaina). Nu vo. Bet pakaapeniski kaut kaa visas shitaas "speeljmantinjas" saak kljuut interesantas.

Shodien skatiijos vienu paarraidi par vienu krievu zinaatnieku, kursh 7 gadu vecumaa uztaisiija explosionu (eksperimenteejot ar kjiimiju), peec kura uz paaris meeneshiem palika akls. Veelaak jams redzi fotunatley atguva. Njirdziigs taads kekss bija, tachu ariidzan apsveicami gudrs. Es jau uz taadu netiecos, bet bik dziivee paeksperimenteet ar viskaut ko jau var. Iipashi, ja joprojaam nezinu, ko veelos dariit. Kas zin, mosh man kjiimija iepatiksies. ^^ Neaaaa. Diez vai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?