icecuba ([info]cuba) rakstīja,
Ai par taam rindkopaam... karo4 mans kaarteejais cietaizgaajiens, par kuru negribu runaat &P

Jaunajaa darbaa, skaitiishos Mediciinas iekaartu indzhinieris. Attieciigi taa firma nodarbojas ar modernu med. iekaartu izplatiishanu, servisu. u.c.. So es buushu chubriks, kas braukaas pa slimniicaam visaa Latvijaa, apmaaciidams riikoties ar visnotalj modernajiem muusdienu tehnologijas galaproduktiem no dziives attiistiibas straujuma nedaudz atpalikushos aarstus gados. Buushu kaa taads tehnikjis + diplomaats. Or smth. Bet main thing tur buus komunikaacija ar cilveekiem + tehnologiju (iekaartu) remonts, programmeeshana, u.c. veida ar to saistiito probleemu risinaashana.

Bonusi ir taadi, ka tur darbiniekiem tiek izsniegtas mashiinas, laptopi, apmaksaati mob. tel. reekini, viesniicas (ja pie klienta jaabrauc kkur uz Latgali, un kkur vaig palikt pa nakti). Nu utjp. Naakam otrdien (ja es piekritiishu), sarunaajaam taadu kaa izbraucienu, lai es dziivee redzu savas potenciaalaas profesijas pienaakumus. (t.i. ar kaadu esosho darbinieku aizbraukshu izluukbraucienaa).

Pienjemu, ka briivaa laika kljuus veel mazaak, tachu vismaz nebuus taas garlaiciibas seezhot veikalaa (es ceru). Vot tik tiesiibas aatraak un veiksmiigi jaanoliek. Un.. jaaiziet no shitaa nekam nevaidziigaa depresiivaa staavoklja, kuraa esmu iegrimis. &)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?