Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
Par PSRS: pedagoķiskās metodes tolaik bija vēl drastiskākas kā 90.tajos. Vispār daudz kas, ne jau tikai izglītība viena pati, balstījās uz baiļu uzturēšanas mehānismiem. Tādēļ nedomāju, ka ir jēgpilni to piesaukt kā labu piemēru, ja nevaram droši pateikt, vai priekšzīmīga uzvedība stundas laikā bija patiesa cieņa pret skolotāju, vai bailes atrauties ar lineālu.

"..savas autisma centrāles.."

Es neesmu uz autisma spektra, tas pirmkārt. Otrkārt, "autisms" un "autists" nav lamuvārdi, tā ir diagnoze, ko uzstāda jomas speciālisti, nevis gnidrologi, kam patīk iesēsties krēslā ar uzrakstu "eksperts". Un treškārt, kopsavilkumā, tu joprojām neesi kaut nedaudz palasījis, kas ir autisms.

Par pārējo, savukārt, jezusmarija, tu tiešām neesi spējīgs izsekot līdzi diskusijai? Tak pirms bliezt iekšā savus vārdus komentārā, apskaties, ko pats un ko citi rakstīja iepriekš. Šī mana piebilde attiecas uz:
"Vēl nu pat pati teici, ka ir zivēle starp kristīgo mācību un ētiku. Opreģeļisj."
"Aborti tā kā laikam nav aizliegti, tā kā nomierinies."
"Iegūglē Roterhemas pedofilu skandālu kā vienu uzskatāmu piemēru."

"Lieta tāda, ka tev tev svarīgākais labi justies par sevi savā pūkainajā poniju un varavīkšņu pasaulē, bet daudzas lietas ko, jūs pūkainie, virzāt, noved pie reālām negatīvām sekām. Un šīs sekas mūs var atmest nevis 15, bet 15k gadus atpakaļ mežonijā."

Ak jā, pēc tik konstruktīva un piemēros pamatota analītiska viedokļa es tagad saprotu, ka esmu gājusi maldu ceļus! Pirms 15 000 gadiem dzīve bija ļoti grūta, tādēļ es atdošu savus ponijus zoodārzam, pārdošu varavīksni latviskajā Latgalītē, un iepelnīto ziedošu NA!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?