gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Jā, pedagoģijas ir zemā līmenī. Piekrītu. Vajag uzlabot.

Emo diršana iet uz urā. Lol ''ienīstu''. Sīkie nav ideoloģiska grupa, bet neattīstīti cilvēki, kurus jāmāca. Es ''ienīstu'' tikai sistēmu, kas tos bojā, nolemjot tā arī palikt par neattīstītiem cilvēciņiem arī brieduma gados. Sīkais, kuram neiemāca sakarīgas uzvedības un pašapziņas pamatus, neko negūs no supermega pedagogiem.
Tajā pašā PSRSā ar pūstošo morāli, tomēr tik tiešām, kā Ctulhu teica, bija deklarēti vairāki šādi pamati, kurus kopā ar zinātnisko ļeņinismu blieza iekšā jaunuļiem un būt sekmīgam tajā laikā skaitījās kaut kas, ar ko lepoties. Arī pedagogu prestižs augsts.

Tas, ka bērni mūsdienās tiek pārlieku lutināti ir neapspriežams jautājums un tam visam nav nekāda sakara fizisku iespaidošanu. Vari nesūtīt tālākus pingus par šo no savas autisma centrāles. Pats fakts, ka esi lūzeris dvojišņiks savā laikā skaitījās publisks pazemojums, šobrīd esi cools džeks, galnais, ka jaunākais aifouns kabatā.

Vēl nu pat pati teici, ka ir zivēle starp kristīgo mācību un ētiku. Opreģeļisj.

Aborti tā kā laikam nav aizliegti, tā kā nomierinies. Bīdīt var visu ko. Par pašu abortu ētisko pusi nevēlos diskutēt.


Liberasti ar savām (a)morālajām izvēlēm, kas arī var un tiek integrētas valsts socio-politiskajā zeitgeistā ''piepišās'' diezgan konkrēti. Iegūglē Roterhemas pedofilu skandālu kā vienu uzskatāmu piemēru.

Lieta tāda, ka tev svarīgākais labi justies par sevi savā pūkainajā poniju un varavīkšņu pasaulē, bet daudzas lietas ko, jūs pūkainie, virzāt, noved pie reālām negatīvām sekām. Un šīs sekas mūs var atmest nevis 15, bet 15k gadus atpakaļ mežonijā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?