Hedera helix L. ([info]hedera) rakstīja,
"Nav ienācis prātā, ka viens no cēloņiem sliktām sekmēm ir vāja ētiskā audzināšna?"

Nē, nepiekrītu. Galvenais iemesls, manuprāt, ir mazais tiešām labu skolotāju skaits, kas, savukārt, ceļas aiz tam, ka skolotāja amats mūsu valstī tiek uzskatīts par tādu, kuru dara tad, ja neko labāku (lasīt: labāk apmaksātu) nespēj. Vēl ir problēmas ar izglītības metodoloģiju kā tādu, bet tie jau ir nopietnāki jautājumi, par kuriem nav vērts izvērsties šitajās cibas daiļdiršanas sacensībās.

"Mūsdienu sīkie ir .."

Skat, vēl viena sabiedrības grupa, kura gnidrologam riebjas, un nevis tā akli aizspriedumaini, bet tak balstoties personīgajā pieredzē, vai ne?

"..liberasms ar savām bērnu tiesībām.."

Paga, vai tu uzskati, ka skolēnu fiziska iespaidošana un publiska pazemošana ir laba pedagoģiskā? Jo 90.tajos, pirms vēl "liberastu bērnu tiesībām" tā bija pilnīgi normāla un ikdienišķa prakse pat labās Rīgas skolās.

"Es protams nezinu cik kvalitatīvi šie ētikas priekšmeti būs (visdrīzāk atkarīgs no pedagoga), bet pati iniciatīva ir apsveicama."

Ai, kā tev patīk daiļdirst par lietām, par kurām tu pat neesi painteresējies! :D Šī obligātā izvēle ir jau krietnu laiciņu.

"Kāds tam sakars ar skolu?"

Kurā brīdī tavs jautājums par "atsviedienu" piemēriem ir pārformulēts ekskluzīvi tikai par "atsviedienu" piemēriem izglītības jautājumā?

"A tā vispār, tas, ka kristieši lobē savu morāli ir tik pat pieļaujami kā liberastu nihlisma bīdīšana."

Nē, nav gan, ja savas morāles lobēšana izpaužas kā piepišanās citiem par viņu dzīves izvēlēm. Tad, kad "liberastu nihilsti" sāks kampaņot par "obligātiem abortiem", tad varēsi izvērst šādu retoriku (un es tev varu galvot, ka plecu pie pleca varēsim iet protestēt pret šādām kampaņām). Pagaidām ir tikai situācija, ka reliģiski ortodoksāļi grib aizliegt vai vismaz ierobežot abortus sievietēm, kurām viņu reliģiskā morāle nav saistoša, resp., minoritāra grupa balstoties savā īpatnajā morālē kampaņo par "obligātu dzemdēšanu".

"Par šo neesmu dzirdējis. Saite?"

About 10,800 results.

Par ņemšanos ap Stambulas konvenciju jau izteicos zemāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?