ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2015-08-24 07:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnis
*kas notiek ja vakarā sarijas par daudz šašliku un aiziet gulēt:

esam ekspedīcijā himalajos un draudzīgi jetiji pabrīdina, ka pieaugošajai ``garīgajai atmodai``, kas vērojama pasaulē, ir cēlonis. Islāms arī ir RKB projekts, aiz visa stāv Vatikāna kalifāta sprediķu akadēmija (tā tas saucas). Viņi ir nolaupījuši simtiem cilvēku, ievietojuši kamerās un liek tiem rakstīt sprediķus. Kameras ir tipa sensorās deprivācijas kapsulas, cilvēki ir pievienoti sistēmām un elektrodiem. Viņu labsajūta vai tās trūkums ir atkarīgs no auditorijas (cilvēki baznīcās, katedrālēs, mošejās) reakcijas uz sprediķiem. Galēji brutāls reinforecement learning ar atgriezenisko saiti tb. Histamīns, serotonīns un elektriskie potenciāli. Kameras ir izkaisītas pa visu pasauli, bet savienotas. Nevaram nevienu uzlauzt, jo tad automātiski visi pārējie ies bojā no sāpēm. Atrodam, ka pastāv vairākas informācijas mezgla stacijas, kas to atgriezenisko saiti nodrošina. Plāns ir ievietot tajās invertorus un tā garīgo atmodu apturēt. Viena ir zem Madagaskaras, bet piekļūt var tikai caur Sao kultūras būvēto zemokeāna tuneli no kontinenta, ieeju apsargā.

Te pamodos. Bet nu ko darīt ir aptuveni skaidrs, nākamnakt pabeigs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2015-08-24 11:00 (saite)
akdies, cik kruta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-24 11:49 (saite)
aga, tikai ko tagad iesākt - viņi tajās kamerās ir tik pat kā mīnēti. Koordinātes ta ir, bet vienu aiztiksi - visiem kirdik. Tīkls. Kontrole acīmredzot notiek izkliedēti, datu apmaiņu ne tikai neizdodas pārtvert, bet arī saprast, kādiem tīkliem viņi sēž virsū. Tas ir, reinforecementu mēs salauzīsim ar invertoriem, bet nolaupītie arī jāizvelk. Nevar pamest. Ā, viena ideja ir! Iefiltrēties! Ļauties nolaupīties, saglabājot sevī izolētu slēptu subpersonu, kuru aktivēt, kad esi nonācis kamerā un pieslēgts, rezultātā pārtverot tās vadību un izejot uz šo slēpto tīklu no iekšpuses. Risks, bet var sanākt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2015-08-24 11:53 (saite)
Vai arī uzhakot sprediķojamos, lai viņi viņus izglābj. Uzbliezt pozitīvu reinforcementu par sprediķiem iz sērijas "izzināsim, kas patiesībā mums sniedz dieva vārdu" un "noorganizēsim viņa otro atnākšanu mirstīgo pasaulē". Kustība ta liela, var paņemt uz masu (a.k.a. crowsourcing)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2015-08-24 11:56 (saite)
Jā, good point, tas iet kopā ar inversijas ideju. Tb invertējot ieslodzītie rakstītāji saņem otrādu feedbacku un jūtas labāk tad, kad apsprediķojamie kļūst nevis ticīgāki, bet skeptiskāki. Nu un skeptiskāka tauta mums palīdzēs. Jā, tas var iziet cauri, plds!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?