ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-06-20 21:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Notīrīja, bet
https://jauns.lv/raksts/arzemes/610326-klimata-vandali-kerusies-pie-pasaules-vestures-lepnuma-ap-4500-gadu-senajiem-stounhendzas-akmeniem

/Atbildību par protestu uzņēmās protesta grupa "Just Stop Oil", kas vēlas, lai nākamā Lielbritānijas valdība apņemas līdz 2030.gadam pakāpeniski atteikties no fosilā kurināmā. /

Joprojām nesaprotu kur problēma kriminalizēt šādas organizācijas, vadītājus, organizatorus un izpildītājus saucot pie atbildības un tiesājot, finansu līdzekļus un īpašumus iesaldējot un konfiscējot.

OK, ja mēs esam precīzi, tad terorisms tas ir gadījumā ja uzbrukts cilvēkiem, ja uzbrukts objektiem, infrastruktūrai, pieminekļiem - tad sabotāža jeb diversija.

Bet nu pardom, es domāju ka vairumā valstu krimināallikumos ir definēta sabotāža un diversija un attiecīgi saukt pie atbildības nebūtu lielu problēmu.

Citādi sanāk ka mēs te rietumos kultivējam tādus pašus kādi ir/ bija isis un taleban fundamentālisti kuri savu jobnuto ideju dēļ iznīcināja vēstures pieminekļus Afganistāna, Irākā. Kaut kā paliek grūti pamanīt atšķirību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?