ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-06-10 17:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāds pārsteigums
https://jauns.lv/raksts/arzemes/608900-zalo-partijas-daudzviet-izgazusas-eiropas-parlamenta-velesanas

Nu protams ka cilvēki pamazām beidz balsot par absolūtu uzkrītošu idiotismu, pat tad ja šis idiotisms tiek reklamēts ar zināmajiem mārketinga līdzekļiem.

Skandināvijā vēl ir drusku sliktāk, bet nu cerams tur arī cilvēki pamazām sapratīs, ka visam šitam te politiskajam zaļismam ir zero sakara ar reālu dabas aizsardzību un reāla dabas aizsardzība ir viss tas ko piedāvā inženieri.

//Vairāki analītiķi apgalvo, ka konservatīvā Eiropas Tautas partija (EPP), kas šajās EP vēlēšanās guva uzvaru un paliks lielākā grupa EP, centusies diskreditēt zaļo programmu.// Ko izdarīt ir ārkārtīgi viegli, piemēram ja mēs iegooglējam ``scottish greens`` tad pirmais kas izlec ir kas? Pareizi - for a nuclear-free scottland. Nav jābūt lielam talantam lai kaut ko shitādu dirskreditētu

//Pēc vairāku zaļo tiesību aktu vājināšanas vai noraidīšanas pēdējā gada laikā EPP ir atklāti aicinājusi pārtraukt šādu tiesību aktu pieņemšanu, lai koncentrētos uz ES ekonomikas konkurētspējas saglabāšanu.// Nu loģiski, tā turpināt. Interesanti ka Vācjā AES jautājumā atpakaļgaitu bija ieslēgušo par Šolca zaļie, jo nu Vācijas AES slēgšana vispār ir/ bija veiksmīga krievijas specoperācija caur šiem zaļajiem izbāzeņiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?