ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-03-31 20:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kārtējā atteikšanās
Cilvēkiem pamazām pierāpo ka vajag atteikties no atteikšanās.

https://www.tvnet.lv/7990790/etp-priekssedetajs-vebers-atteiksanas-no-ieksdedzes-dzinejiem-no-2035-gada-ir-kluda-kas-jalabo

[ ja degviela ir ūdeņradis vai arī ogļūdeņraži kas iegūti reducējot atmosfēras CO2 tad atmosfēras CO2 koncentrācija nepalielinās vai arī samazinās pieaugot dzinēju efektivitātei]

Paralēli, protams vajag attīstīt elektrodzinējus un akumulatorus visur kur tie labi sevi parāda. Veidojot akumulatoru pārstrādes / reciklēšanas ķīmisko industriju. Šeit jāpiezīmē ka tā ir parasta neorganiskā ķīmija un visiem brēcējiem par to ka akumulatori nav pārstrādājami vajag aiziet un to pamācīties.

Bet ko noteikti vajag - vajag strauji izmest miskastē visas šīs atteikšanās akcijas, plakātus neapēd zemeslodi, satiksmes mierināšanas un pārējo šāda veida idiotismu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ctulhu
2024-04-01 00:10 (saite)
Nu es arī reizi gadā negribu kontaktēties ar antisanitāru subjektu.

Palielinot reisus? Domāts bija laist viņus biežāk? OK, bet līdz zināmai robežai jo tad ielas būs piedzītas ar šo lielo neveiklo tehniku, satiksme būs lēna un tas traucēs takšiem un personiskajam transportam, kurš tomēr ir galvenais. Jau tagad gadās ka autobusi, sevišķi garie ``aizsit`` krustojumu un visi gaida kamēr viņš izmanevrēs.

Samazināt pieturu skaitu? Bet tad pasākums zaudē jēgu jo pasažieri nogādā nevis kur viņam vajag bet kur ir pietura, tālāk viņam jāiet pašam.

Bet galvenā problēma sabtransā ir un paliek personiskās telpas neesamība, mīcīšanās. Tāpēc cilvēki izvēlēsies vai nu taksi vai personisko transportu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]allah_bin_allah
2024-04-01 00:13 (saite)
Reisus vajag palielināt uz personīgo auto rēķina, nebūs vairāk tehnikas (skat. manis ielikto attēlu augstāk), tieši otrādi.

>> Samazināt pieturu skaitu? Bet tad pasākums zaudē jēgu jo pasažieri nogādā nevis kur viņam vajag bet kur ir pietura, tālāk viņam jāiet pašam.

Kas grūti pastaigāties 7 minūtes? Nāktu par labu visādiem biroja žurkulēniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-04-01 00:18 (saite)
/Reisus vajag palielināt uz personīgo auto rēķina,/

Ja tu reisus palielināsi tādā mērā ka tas būs tik pat ērti kā personiskais, tad biļetes tur maksās kā takša tarifs un mēs vienkārši nonākam pie takšiem.

/Kas grūti pastaigāties 7 minūtes? /

Nu redzi, tavs priekšlikums samazina ērtības, tāpēc es pret to iebilstu.

Man vajag nonākt tur kur man vajag nevis padomu pastaigāties, tāpēc es tādus risinājumus kas ietver ērtību samazināšanu neatbalstu un iesaku arī citiem neatbalstīt, sevišķi ja lietas ir risināmas šīs ērtības saglabājot vai palielinot kā jau es augstāk minēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2024-04-01 00:24 (saite)
Starp citu labs papildinošs sabtransa veids ir mikriņi, ja viņiem atļauj savākt un izmest cilvēkus uz pieprasījumu, neievērojot pieturas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?