ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-03-15 15:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedaudz vieduma
https://www.anekdot.ru/i/caricatures/normal/24/3/14/1710428818.jpg


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2024-03-15 21:02 (saite)
Ironiski, ka Krievijā cara laikos tavernu īpašnieki bija pamatā žīdi. Savulaik viņiem tika dota labība un zeme, lai pievērstu darbam un atradinātu no noziedzības, bet viņi visu labību pārdzina kandžā un atvēra nelegālas bodītes, tā kā par otru daļu lol. Par sporta izcelsmi maz infas, bet mūsdienu miljardu industrijās, īpaši ASV, pilns ar šlomiem. Ne tik nomācošs pārsvars kā porno vai finanšu piramīdu, valstu apzagšanu un deģenerātpopkultūrā, bet formidable force.

https://www.islam-radio.net/thetruth/sports.htm
Commssioner of Major League Baseball: Bud Selig
Commissioner of the National Football League: Paul Tagliabue
Commissioner of the National Basketball Association: David Stern
Commissioner of the National Hockey League: Gary Bettman

All these heads of the 4 major American sports professional organizations are Jewish (2002).

https://historyreviewed.best/index.php/the-jews-and-ashkenazi-jews-who-control-professional-sports-in-america
Summary:
Of the sixty(60) senior executives of the major sports leagues, talent agencies, and media outlets, forty-three(43) are Jews. This is a numerical representation of 72%. Jews are approximately 2% of the U.S. population.* Therefore Jews are over-represented among the senior executives of the major sports leagues, talent agencies, and media outlets by a factor of 36 times(3,600 percent).


Protams, nav tā, ka tiecas tikai kontrolēt. Ir arī žīdu atlētiem sava vēsture un sasniegumi, neraugoties uz kopējo kulturālo "fui, fizisks darbs" attieksmi (arīdzan tava attieksme) šajā kultūrā.
https://jewishcurrents.org/jews-in-american-sports


Nedomāju, ka sporta izcelsme ir speciāli saistīta ar kādu vienu tautu, jo sacenšanās bez letāla iznākuma vienai vai otrai pusei vienmēr bijusi lieta, kas dabiski izaug no kultūras. Tajā skaitā tā darīšana publiski, kaut vai elementārs divu puiku kautiņš pagalmā, kuram seko līdzi citi puikas un 'fano' par vienu vai otru kolēģi. Bet, kad iet runa par jebkura kulturāla fenomena vai citu tautu radītā ekspluatāciju etniskā traibālisma nolūkos ar nepotisma un paverdzināšanas metodēm, tad zinām, no kurienes kājas deguns aug.



(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?