ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
@ 2024-02-14 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tukšība
Citējot izstrādājumu `` Juvenal``,šeit mēs redzam spilgtu tukšības paraugu:

https://jauns.lv/raksts/zinas/594529-situacija-tiesam-ir-slikta-petnieks-aicina-visus-iesaistities-latvijas-vertibu-saglabasana

Neviena jēdzīga priekšlikuma, tikai vaidēšana un vāvuļošana par to kā nu mēs te tipa atbildību sadalīsim un ko tik visu cilvēkiem nevajadzētu darīt un kā piekopt taupismu.

Nu labi autors šķiet zina ka kaut kādu daudzumu enerģijas var iegūt no atmosfēras un saules, bet šķiet ka tas arī ir viss ko viņš zina. Vismaz spriežot pēc šī raksta, pārējais ir viņu partijas lozungi [arī bezjēga] un vaidēšana parastā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antiprojekcija
2024-02-15 11:51 (saite)
Pārāk bieži politiķiem ir ērti izlikties, ka pie visām ekoloģijas problēmām vainīga ir cilvēku bezatbildība, nevis liela mēroga infrastruktūras inerces un likumdošanas nepilnības. Tad nu mums baro un māca atkritumu šķirošanu, maisiņu atkārtotu izmantošanu, utt, it kā ar to kaut ko lielajā bildē varētu mainīt. Manuprāt, tie ir tādi lēti triki, kā izskatīties norūpējušamies neko nedarot.

Tikai ņem arī vērā, ka tieši dēļ šādas nenopietnas vadošo šķiru attieksmes, mums ir nepieciešami tie jaunieši, kas bloķē transportu un līmējas pie ielām. Vismaz tā rezultātā kāds ir spiests pacelt pakaļu un sākt darīt kaut ko reālu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ctulhu
2024-02-15 12:01 (saite)
Es gribētu atzīmēt ka ir otrādi, dažādi pseidoprogresīvie finansē tās jauniešu kustības un tas ir tieši tāds pats lēts cirks jeb darbības imitācija. Kāpēc viņi kacina jauniešus? Dažādu iemesli dēļ - lai iegūtu popularitāti, lai sabotētu konkrētās valstis (saikne ar krieviju, islāmijām). Līdz ar to - nē mums NAV nepieciešami jaunieši kas līmējas pie ielām un pareizā reakcija būtu viņiem un viņu vecākiem piespriest tādus naudasssodus lai otrreiz negribas. Ja tiek traucēta kristiskās infrastruktūras darbība ( lidostas, svarīgas trases) - tad var runāt arī par sabotāžu un terorismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2024-02-15 12:03 (saite)
Savukārt par tā saucamo cilvēku individuālo atbildību es piekrītu - tā arī ir problēmas risināšanas imitācija. Par tiem pašiem atkritumiem - reāla problēmas risināšana ir flotācijas līnijas, pirolīzes - rektifikācijas procesi utt, viss tas ko izmanto rūdu dalīšanā un bagātināšanā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?