Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
> cik es zinu no preses

Šai vietā tu drīksti apstāties, jo no preses skuju ziepes varēs saprast.

Vispār par presi varam runāt kā par lielā mērā pasūtījumrakstu drukātāju. Turklāt tas nav nekas jauns, es atceros kā TVNETā 2000.ajā gadā viņi Dienas biznesā izdrukāja mūsu preses relīzi kā interviju ar mūsu mārketinga direktoru. Šādās lielās naudās pasūtījumraksti ir ikdienas lieta, un lai aizfiltrētos līdz patiesībai ir jāzina par tēmu daudz vairāk, nekā var izlasīt presē.

> tieši IUB ir/ bija tas kā darbību dēļ mums šito jauno vilcienu nebija gadiem.

Interesanti. Tātad nevis nekvalitatīvas iepirkumu vadīšanas pēc, bet dēļ kaut kādas mistisku IUB darbību dēļ? Teorētiski nav izslēgts, bet praktiski IUB nevada iepirkumu. Viņa pienākums ir par 90% reaģēt uz sūdzībām. Daļu viņi var noairēt, bet ja gadiem velkās iepirkumi, tad problēma diezgan drīzāk būs iepircēju galā.


> Un kā izrādījās beidzot nopirktie nebūt nav ideāli.

Atkal jau, IUB nevērtē iepirkuma saturu, bet lai iepirkuma procedūra atbilst likumam. Par to, ko un kā nopērk, atbildīgs ir iepirkuma veicējs.

> Ko tas nozīmē? Tas nozīmē ka viss piķis kuru mēs izlietojām tā paša IUB uzturēšanai ļoti iespējams ir notrallināts bilnīgi bezjēdzīgi. Pat ne nosperts, iebāzts kādam kabatā, bet izcūkots, izmests miskastē.

Nevis "ļoti iespējams", bet "gana mazticams". Nav IUBam tās funkcijas, ko tu viņam piedēvē. Nav jau grūti nogrūst vainu uz IUBu, bet tas ir aptuveni tāpat kā vainot ātro palīdzību par to, ka ārstiem par maz maksā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?