ctulhu ([info]ctulhu) rakstīja,
Dzimums organismā ir ne tikai reproduktīvās sistēmas ārējā daļa, vēl visa pārējā reproduktīvā sistēma, tad endokrīnās sistēmas detaļas un darbības režīmi, tad atšķirības šūnu līmenī, hromosomu komplekti, tad sīkas anatomiskas detaļas kā sieviešu smadzenēs vairāk baltās vielas šķērssavienojumu u.c.

Bottomlains - organisma uzbūves varianti ir šādi un tas tad ir par tiem 2 dzimumiem, pārējie varianti ir šo bāzes variantu sīkākas nianses.

Kas ir piekrītami - ir piekrītami ka intelekts overraido šīs objektīvi esošās atšķirības un cilvēks ir spējīgs izvēlēties kā viš uzvedas.

Par ``lietojam izklaidei` - tas sanāk ļoti vispārējs arguments ibo mēs visu savu organismu lietojam izklaidei: Garšas receptoru un gastrointestinālo sistēmu (kūkas, konfektes, keksi), olfaktoro sistēmu (smaržas), dzirdes un redzes un attiec datu apstrādes sistēmas (visa māksla), skeletu un muskulatūru (dejas, sports), smadzenes kā tādas (visas spēles u.c. prāta izklaides). Tā ka reproduktīvā sistēma nav vienīgā sistēma kuru lietojam izklaidei, mēs protam lietot tam visu.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?