gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Kāpēc pedo stuff?
Jo SK galvenais mērķis ir mainīt jaunekļu izpratni par dzimumu. No pareizā, faktoloģiskā uz elgēbētē šizofrēniju. Bērni ir mazi muļķīši, kuriem var iestāstīt jebko un tas vairumā viņu paliks forever, ja vien nebūs spēcīgs iekšējs instinkts to apašaubīt un noliegt.
Kam ir interese šo BS iestāstīt bērniem? Pamatā seksuāliem pervertiem, kas vēlas "cērtamas eglītes" no maksimāli agra vecuma. Homoseksuālisti nemēdz veidot ģimenes, dzīvot ilgās monogāmās attiecībās, īpaši vīrieši. Tu nekad neredzēsi divus 70 gadīgus vectētiņus dzīvojam kopā. Tu redzēsi homoseksuālu vīrieti nodzeramies, nonarkojamies vai kļūstot par pederastu/pedofilu pēc 50 gadu vecuma. Daudzi izdara pašnāvības. Homoseksualitāte nav viable course of life. Tādiem ļoti patīk garīgi sačakarēti jaunieši, kurus izmantot, lai turpinātu apmierināt savas seksuālās vēlmes. Divi veci krunkaini vīrieši nekad nebūs pāris.

Kur šeit žīdu jautājums? Tur, ka visas šīs seksuālās un cita veida subversīvās perversijas Rietumos viegli treisot atpakaļ - kurš ar tām nāca klajā un sāka propagandēt? Uzminēji.
Iepriekš jau ieliku saiti uz eseju krājumu par žīdu dominanci pornogrāfijas industrijā un ieguldījumu tās normalizācijā. Un tas ir tikai neliels piliens okeānā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?